Administrators Grendziu 9514 Posted December 28, 2019 Administrators Report Share Posted December 28, 2019 13 minut temu, Hotpoint napisał: Spirytus tylko 82 m Przy zapowiedziach jakie słyszałem to raczej nędza, miało być 120 jak pamiętam. ... ale ja nie o tym. Czy to żółte coś (Daiwa?) na fotcę służy do łączenia linek? Jeśli tak to jak to działa. Przy metodzie poleci na pińcet. Napisałem, że miał sporo mocy, był testowany, daj mu się rozgrzać ? Ta, te coś żółtawe to Dajła Sokkou, kupiłem kiedyś do łączenia strzałówki, a że poznałem szybszy sposób to pójdzie do skrętki, takiej jaką zaprezentował @PawelL ze spieniaczem ikejoeskim? Quote Link to post Share on other sites
stas1 2098 Posted December 29, 2019 Report Share Posted December 29, 2019 13 godzin temu, Grendziu napisał: Dzięki @PawelL w innym wątku zrezygnowałem na dole skrętki z pętli, do góry wiadomo stoper... A jak to zagra przy windole i dalekim rzucie. Nie wiem? dzisiaj Free Spirit latał na 82,5m przy klasyku i ponoć miał spory zapas mocy i nic się nie plątał. Hmmmm, dobrze, że jest zima, jest co testować. @stas1na jednej z fotek masz chyba z 4 stopery, dlaczego tak dużo? Quote Link to post Share on other sites
stas1 2098 Posted December 29, 2019 Report Share Posted December 29, 2019 (edited) Wszystko zależy na jaką żyłkę łowię,czy jest cienka i miękka lub sztywna.W nowym sezonie przejdę na zyłki wstępnie rozciągnięte,za duże straty plecionka ze strzałówka generuje Edited December 29, 2019 by stas1 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts