Administrators Grendziu Posted December 28, 2019 Administrators Share Posted December 28, 2019 Michał podzielił się wrażeniami na stronie głównej https://dlaryb.pl/portal/news_2/wędki-z-serii-map-dual-competetion-oraz-map-parabolix-recenzja-r231/ Bardzo długa recenzja feederów MAP, a tutaj zapraszam do dyskusji o kijach MAP 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Zajaczkowski Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 Świetna recenzja brawo? tylko gdzie się się podział Map Parabolix Black Edition feeder? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
<º)))>< Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 Przed chwilą, Adam Zajaczkowski napisał: Świetna recenzja brawo? tylko gdzie się się podział Map Parabolix Black Edition feeder? To jest kopiuj - wklej co bomb. Jedyna różnica to praca - feeder szybciej gaśnie i ma więcej mocy od bomba. Układ przelotek i cała reszta jest takie samo jak w bombie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Zajaczkowski Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 No i już wszystko wiem co chciałem wiedzieć dzięki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 28, 2019 Author Administrators Share Posted December 28, 2019 Świetna recenzja, oby więcej takich ? Jak dla mnie mogą wchodzić nawet codziennie ????? Z Mapami typu feeder po raz pierwszy spotkałem się prawie dwa lata temu na targach. Pierwsze co przykuło moją uwagę to to, że miały świetny design oraz cenę do jakości. ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 Michał, jak zawsze poświęcił sporo czasu i odwalił zacną pracę. Osobiście z MAP, mam jedynie piórnik na przypony, który na urodziny sprezentował mi Radek. Przyglądam się często ichnim wyrobom i muszę przyznać że firma w projekty i wyroby wkłada duszę. Te rzeczy da się lubić, a nie tylko na nie łowić. Takich odczuć nie mam np. do Prestona który stoi półkę wyżej. Już sam ich symbol jest taki nijaki i zimny. To są narzędzia a nie sprzęt. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Zajaczkowski Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 Witam. Też mam takie wrażenie. Nie chcę urazić nikogo w tym co powiem ale wydaje mi się że Preston zaczął iść troszkę w taką masówkę... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 29, 2019 Author Administrators Share Posted December 29, 2019 Z Prestona miałem kij Monster Carp, nie było się w sumie do czego przyczepić, mi on nie leżał, był za sztywny, a ja lubię parabolik. Natomiast kolegę on kupił od razu i odkupił od mnie. Na targach w Wawie widziałem na żywo w końcu wózek MAPa. Myślę, że to będzie jeden z zakupów, pod warunkiem, że będę często startować w zawodach feederowych ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 @<º)))>< dobra robota Mam nadzieję, że w następnych recenzjach pokażesz sprzęt w akcji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
<º)))>< Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 Postaram się aczkolwiek nie wiem jak to wyjdzie, fajnie jakby śnieg był to by było wszyściutko fajnie widać. Przy obecnej pogodzie i braku słońca-średnio by wyszło cokolwiek telefonem cykane a aparatu nie mam aktualnie Co do Prestona to lubię ich sprzęt aczkolwiek trzeba przyznać że ostatnio trochę za bardzo im się kopiuj-wklej spodobało. Chociażby seria monster i rok po premierze lift na monster 'X ¯\_(ツ)_/¯ Kosz sobie chwalę jak i akcesoria do kosza, nowe uchwyty do półek mocno i pewnie trzymają, ale trochę za dużo tego na raz puszczają.. Fajne rzeczy Guru robi - podobają mi się wszelakie akcesoria ale za te agrafki w feederlinkach to kryminał Grędziu nie to że mam coś do Mapa - ale odradzam go na rzecz Prestona. Nowa wersja Mapa wprawdzie ma regulowaną wysokość głównych rączek aczkolwiek porównując starą wersję Mapa którą miałem (4 kołowa) do Prestona to o wiele bardziej komfortowo jeździ mi się Prestonem. Map ma bardzo szeroki bieżnik - fakt, po równej drodze jedzie sam ( w sumie Preston też ) ale po nierównościach jest ciężko nim manewrować. Preston ma kółka większej średnicy i cieńszy bieżnik - o wiele łatwiej mi się nim operuje w każdym terenie - no może poza piaskiem "plażowym" bo się głębiej zapadają i w tym wypadku Map miałby lżej Aha - Preston 4 kołowy nie posiada regulacji wysokości rączek. Aczkolwiek jest na to rada (ja tak zrobiłem po przeanalizowaniu szczegółów w katalogu) - kupujemy 2 kołowy wózek Prestona plus konwersję na 4 kołowy. Dzięki właśnie temu mamy dłuższe profile przy torbie która jest z tyłu wózka. W wersji 4 kołowej regulacji jest około 2-3 cm, po konwersji jest tego około 10cm 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts