Administrators Grendziu Posted December 30, 2019 Administrators Share Posted December 30, 2019 Wrrr, Wrrr. Wrrr??? Fajne, oby mi nie pasowały, bo zaś nigdy nie skompletuje sprzętu????? I te paraboliczne ugięcie 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Jak się ma ta seria do Aventusa ? Tańsza? Droższa? Jakieś dodatkowe info o tej serii? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 30, 2019 Author Administrators Share Posted December 30, 2019 27 minut temu, Hotpoint napisał: Jak się ma ta seria do Aventusa ? Tańsza? Droższa? Jakieś dodatkowe info o tej serii? 600-800zł ja już w swojej stajni jakbym widział po dwa kije 270cm i 300cm, a co za tym idzie będę musiał zmienić Aventusy na 2x 390 i 2x330cm - wtedy mam komplet kijków aby zdobyć Mistrzostwo Śwaita w Feeder, z tym, że miało być do końca życia tylko 4 sztuki, a tu wychodzi razem 8 kijków Reszta opisana jest na FB na razie 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 2 minuty temu, Grendziu napisał: wtedy mam komplet kijków aby zdobyć Mistrzostwo Śwaita w Feeder Daj mi adres Twojego dilera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tench_fan Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 1 godzinę temu, Grendziu napisał: 600-800zł ja już w swojej stajni jakbym widział po dwa kije 270cm i 300cm, a co za tym idzie będę musiał zmienić Aventusy na 2x 390 i 2x330cm - wtedy mam komplet kijków aby zdobyć Mistrzostwo Śwaita w Feeder, z tym, że miało być do końca życia tylko 4 sztuki, a tu wychodzi razem 8 kijków Reszta opisana jest na FB na razie Nie szalej tak bo będziesz musiał sprzedać "swoje udziały" w firmie. Ktoś przejmie "pakiet kontrolny" i co? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
<º)))>< Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Kij ogólnie z tego co widzę to pierwszą przelotkę ma podejrzanie bliźniaczo rozmieszczoną co daiwy commercial Jedynie średnica przelotek większa - odgrzewany kotlecik w nowej skórce ? Ładne kijki ogólnie Pewnie na targach się nie uświadczy tych kiji ale fajnie będzie n'zony z daiwy i serię aero z shimano pomacać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 A ja ten tytuł za pierwszym razem odczytałem jako: Guru N-Guano Kurde od rana do tej pory przed kompem i z nosem w "papierach" i dealera nie trzeba Ciekaw jestem jak się ten kij prezentuje na żywo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 31, 2019 Author Administrators Share Posted December 31, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 19, 2020 Author Administrators Share Posted January 19, 2020 @Grzes77 Podbijam. Coś mi się wydaje, że to Dawia CF z nowymi przelotkami i lekko zmienionym designem dla Guru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Dziękuję Dareczku, rozejrzę sie za nimi, może faktycznie zamiast Browningów kupię te Guru, tylko nie będą mi do kosza pasować , no ale i kosz trza chyba pod zawody kupić nowy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts