Administrators Grendziu Posted January 2, 2020 Administrators Share Posted January 2, 2020 W moim przypadku chyba nadchodzi czas, gdzie spinn pójdzie do szafy, gdzieś do początku maja. Zawsze mam dylemat czy feeder czy spinn. W zasadzie od czasu jak przestałem łowić na spławik. Bystre rzeczki muszą zaczekać jeszcze rok, może dwa. Choć jak planuję, to przeważnie robię odwrotnie ? Może się skuszę jeszcze na sandacze na dolną Odrę, bo tam niby można je łowić do końca lutego, ale z nimi powoli jak z dorszami, małe i bardzo małe i co raz mniej, a presja z roku na rok większa. Ja i tak rok 2019 uważam, za spełniony w spinnie, pobilem życiówkę w szczupaku, w zawodach przeważnie byłem w połowie stawki. Choć rok wcześniej udało się zrobić podium. W feederze chciałbym wrócić do klasyka i to dość mocno, ale wiadomo, że na Nienawiszczu najlepiej łowić metodą, więc w zależności od... Na pewno wystapię w MO w kwietniu na zawodach PZW. Może, gdzieś tam jeszcze. Pożyjemy, zobaczymy. Najważniejsze, że zacząłem tęsknić za feederem ? Nie mam presji, a i cele w życiu trochę się zmieniają ? Ano, jeszcze Odra z @ArekHi sumy z @Hotpoint Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 @Grendziu Jak czytam ten post to mam wrażenie, że chyba jeszcze nie wyleciały z Ciebie wszystkie noworoczne promile lub znów zjadłeś coś niezdrowego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 2, 2020 Author Administrators Share Posted January 2, 2020 6 godzin temu, Hotpoint napisał: @Grendziu Jak czytam ten post to mam wrażenie, że chyba jeszcze nie wyleciały z Ciebie wszystkie noworoczne promile lub znów zjadłeś coś niezdrowego Panie ja i promile ostatnio, to jak polowanie na Głowacicę w moim przypadku ? Wczoraj jak bylem nad wodą, to spotkałem 4 osoby. Jeden Pan powiedział, że za 2 lata w zimie będzie dokładnie 15 stopni średnia ciepła, stąd kupił niedaleko działkę, a ja się zastanawiam skad on to wie. Rozumiem efekt cieplarniany itp, ale skąd takie dane ludzie mają? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 .....Rozumiem efekt cieplarniany itp, ale skąd takie dane ludzie mają? Z Facebooka ?! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 3, 2020 Author Administrators Share Posted January 3, 2020 4 godziny temu, elvis napisał: Z Facebooka ?! Ten PAN był grubo po 60tce, pytanie czy ma FB? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts