Jump to content

Feeder 3 skład

Lukasz
 Share

Recommended Posts

Szukam jakiegoś feedera z długością transportową max 130 cm, do 1000 zł co polecicie?  Długość 3,30 - 3,60 pod metodę czasem klasyk 

Edited by Lukasz

• Administrators

@Lukasz zapraszam na główną stronę, tam ostatnio sporo recenzji kijków, właśnie wstawiam kolejne, które przygotował @<º)))><.

Ja staram się podpowiadać tylko wtedy, gdy miałem z czymś do czynienia podczas testów nad wodą i podczas holu z rybami, o czasami test na sucho na targach na kacu, lub jakoś to zupełnie coś innego niż w rzeczywistości.
Mnie w tamtym roku bardzo dobrze sprawdził się Browning CarpKing CH Method Feeder 330g, ale to dwu skład niestety.

Moższ dołożyć jeszcze tysiaka :) i masz AVENTUSA 13ft w trzy składnie, najbardziej uniwersalny kij wg mnie na rynku, na klasyka i  do metody. Na rzeki wydaje się być zbyt delikatny i paraboliczny.

Eee, specjaliści, dawać propozycje, jak nowy kolega pyta :P

• Administrators
2 minuty temu, stas1 napisał:

KlasyK to silvelite

Trzymałem ten kij na targach, miałem uczucie, że blank jakby z Daiwa YnB a szczytówki z Koshnicka - to tylko moje odczucie :) 
@elvis chyba podobnie je odebrał :P

38 minut temu, Grendziu napisał:

Eee, specjaliści, dawać propozycje, jak nowy kolega pyta :P

A co mam napisać, skoro tysiaka to Ja wydaję na 2 kije z kołowrotkami i jeszcze mi zostaje na wymianę klocków w aucie z zakupionymi na aukcjii?

• Like 1
  • Haha 1

• Administrators

Też uważam, że do metody nie warto za bardzo przepłacać, bo nie ma nic prostszego jak na metodę łowić na komercjach :P

Łukasz a co z kultowym kijem Drennan Acolyte np. Plus Feeder 11FT? On jest coś koło tysiaka.
Sam miałem wcześniej Prestona King Carp ale też tylko w 2 składzie jak i wiele innych kijków np YnB. Najlepszy i tak zawsze był Daiwa CM Feeder zarówno do metody jak i do klasyka, ale to już "wiekowy" kijek, ale też ponadczasowy :P

• Like 1

• Administrators
47 minut temu, ArekH napisał:

@Lukasz bez urazy. Na jakim etapie wędkarskiego rzemiosła jesteś? 

Wujek, a czy to ważne? Jeśli ktoś chcę wydać tysiaka na metodę, to można mu pomóc. Jak inny chcę 150zł to też mu powinniśmy doradzić :P
Jeden kupuje Mercedesa inny Fiata 126P i też jeździ :)

2 minuty temu, Grendziu napisał:

Wujek, a czy to ważne?

Dobre pytanie. Sory. Czasem to ważne. Można zaoszczędzić kilka zyla.

• Like 1

6 minut temu, Grendziu napisał:

inny Fiata 126P i też jeździ

I nie potrafi odpalić merca, za którego zapłacił.

8 minut temu, Grendziu napisał:

Wujek, a czy to ważne? Jeśli ktoś chcę wydać tysiaka na metodę, to można mu pomóc. Jak inny chcę 150zł to też mu powinniśmy doradzić :P
Jeden kupuje Mercedesa inny Fiata 126P i też jeździ :)

Odpowiedz chłopakowi, zamiast Mnie gasić. :champagne-2010: