suwi Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Marker własnej produkcji składany ten docelowo będzie od 1do 4 metrów regulacja co pół metra Koszt można powiedzieć, że śmieszny przyjemniej w porównaniu do cen w sklepach całość około 8 zł 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted February 22, 2020 Author Share Posted February 22, 2020 Jeśli ktoś chce mogę opisać produkcję no i pokaże jak bedzie wyglądał finalny produkt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelL Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Ciekawy jestem sposobu połączenia elementów w taki sposób, aby żyłka gładko przechodziła po markerze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted February 22, 2020 Author Share Posted February 22, 2020 8 godzin temu, PawelL napisał: Ciekawy jestem sposobu połączenia elementów w taki sposób, aby żyłka gładko przechodziła po markerze. Prosta sprawa w najbliższych dniach pokaże Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 23, 2020 Administrators Share Posted February 23, 2020 @suwi Fundacja potrzebuje 4 markery na stałe postawione w wodzie dla karpiarze z numerkami pod wywózki. Zrobimy jakiś deal? ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted February 23, 2020 Author Share Posted February 23, 2020 3 godziny temu, Grendziu napisał: potrzebuje 4 Podaj długość i zrobię? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 43 minuty temu, suwi napisał: Podaj długość i zrobię? @suwi nie rób z nim biznesów, bo on myśli, że kupi 4 markery za 32 zł Będziesz malował rurki na jakiś maskujacy kolor? Jakie łączenie elementów: zatrzask czy gwint? Ja bym zrobił to drugie, żeby mieć pewność, że się nie rozłoży przy wyciaganiu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted February 23, 2020 Author Share Posted February 23, 2020 (edited) 25 minut temu, Hotpoint napisał: Jakie łączenie elementów Coś typu agrawka zęby się ruszyło i w razie potrzeby żyłka mogła przejść bez ruszania markera. Kolor pozostanie bez zmian obciążeniem będzie kamień Ps. Z @Grendziu nie będę robił interesów ? Poprostu mu zrobię ? Edited February 23, 2020 by suwi 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 38 minut temu, Hotpoint napisał: bo on myśli, że kupi 4 markery za 32 zł Z przesyłką. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 2 godziny temu, ArekH napisał: Z przesyłką. Kurierem w 24 godziny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts