Administrators Grendziu Posted March 15, 2020 Administrators Share Posted March 15, 2020 Jak dla mnie petarda??? całe życie ze spinnem??? Swoją drogą to właśnie rzepy chyba gubię najczęściej ??? Wasze ulubione to? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Mnie to nie przekonuje? Wolę wrzucić na tył auta i z bani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Jest OK do wędek spinningowych i braku pasażerów na tylnych siedziach, a co z wędkami jedno składowymi do multików i dłuższymi? Nie mówię, że to zły pomysł ale N I E S T E T Y wersja Betona jest bardziej uniwersalna i ją też stosuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 1 minutę temu, NPC napisał: N I E S T E T Y ...bo się zaczerwienię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Mi by zaraz osiedlowe łapserdaki szyby wytłukli, jakby takie skarby zobaczyli, poszły by do żyda za flachę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 (edited) 6 minut temu, Hotpoint napisał: ...bo się zaczerwienię Lepiej nie bo Cię teraz zamkną z podejrzeniami Korony na 2 tygodnie i co ja bidny wtedy zrobię? Nie zdążę odpisywać na te wszystkie betonizmy! Edited March 15, 2020 by NPC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 15, 2020 Author Administrators Share Posted March 15, 2020 16 minut temu, NPC napisał: Jest OK do wędek spinningowych i braku pasażerów na tylnych siedziach, a co z wędkami jedno składowymi do multików i dłuższymi? Nie mówię, że to zły pomysł ale N I E S T E T Y wersja Betona jest bardziej uniwersalna i ją też stosuję. Nie używam kijków jedno składowych. Tutaj rozwiązanie bardziej pod to, że jesteś w terenie. Mam chęć na 5minut uciec nad rzekę mam 3 zestawy pod ręką i dzida. Rzucam ile chcę. Jadę dalej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 4 minuty temu, Grendziu napisał: Nie używam kijków jedno składowych. Tutaj rozwiązanie bardziej pod to, że jesteś w terenie. Mam chęć na 5minut uciec nad rzekę mam 3 zestawy pod ręką i dzida. Rzucam ile chcę. Jadę dalej. W takim wypadku życzę udanych połowów! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Dobra @Grendziu było już 3x NIE. Dajesz następny temat do rozjechania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 1 godzinę temu, Grendziu napisał: Jak dla mnie petarda??? całe życie ze spinnem??? Swoją drogą to właśnie rzepy chyba gubię najczęściej ??? Wasze ulubione to? Daruś, bez urazy, ale znając Ciebie, może ze dwa razy byś tego użył, a potem i tak rżnął wędkę do bagażnika, bo tak łatwiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts