Administrators Grendziu Posted March 20, 2020 Administrators Share Posted March 20, 2020 Lubie te filmy Kamila, wraz z ichtiologiem obalają sporo mitów... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 Szykuj się Łysy. Już biorą, ale tylko tym poniżej 92 kg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 Tej. Okres ochronny jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 Arkadijo... "Szykuj się" i "biorą" nie oznacza, że jedziemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 26 minut temu, Hotpoint napisał: Arkadijo... "Szykuj się" i "biorą" nie oznacza, że jedziemy Skoro wiadomo że biorą, ktoś to stwierdził organoleptycznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 Ktoś wrzucił fotkę (chyba przyłowu) na fejsa, to pożyczyłem na podpuchę żebyśmy nie zapomnieli jak ryby wyglądają. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 Ox. Daj trochę po marudzić. Niedziela. Nudzi mi się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 4 minuty temu, ArekH napisał: Nudzi mi się. Mi też, dlatego robię to co i najlepiej wychodzi A skoro wszędzie piszemy o wszystkim, to byłem 2 dni temu w GW, ale nie zwracałem gitary plakatem, bo wiesz... Nie moglibyśmy się podotykać ... na przywitanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 2 minuty temu, Hotpoint napisał: ... na przywitanie Nooo, ale jak byśmy zacnie, zmyli łyse dupsko Grendziowi? Bezcenne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts