Administrators Grendziu Posted March 24, 2020 Administrators Share Posted March 24, 2020 W moim przypadku to Wartą. Co byście polecili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 24, 2020 Author Administrators Share Posted March 24, 2020 7 minut temu, ArekH napisał: A co zrobiłeś z tą porządną Daiwą na rzeki? Pierdykło mnie i poszła w świat. Żałuję tego jak i windcasta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 @Grendziu. nie chce mi się przewijać postów, żeby znaleźć twoje teksty o tym, że będziesz miał 3 wędki i nie lubisz chomikować sprzętu dopisując mnie jako przykład chomika naczelnego ??? Ja zwyczajnie lubię mieć sprzęt na wszelkie okazje i to jest wg. mnie właściwa droga ... Ale nie pękaj, zakupy są fajne 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 24, 2020 Author Administrators Share Posted March 24, 2020 1 minutę temu, Hotpoint napisał: @Grendziu. nie chce mi się przewijać postów, żeby znaleźć twoje teksty o tym, że będziesz miał 3 wędki i nie lubisz chomikować sprzętu dopisując mnie jako przykład chomika naczelnego ??? Ja zwyczajnie lubię mieć sprzęt na wszelkie okazje i to jest wg. mnie właściwa droga ... Ale nie pękaj, zakupy są fajne No i na razie mam 3, ale Aventus na rzekę jest za delikatny mimo wszystko. Słońce wyszło i mi w palmę grzeję. Właśnie złożyłem zapytanie o Tangiri 440 SPACE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 8 minut temu, Grendziu napisał: Aventus na rzekę jest za delikatny Zanim koledzy Cię znokautują to ja zapytam: kij 150 g za delikatny? Raczej ci zwyczajnie szkoda tyrać go na "jakiejś Warcie" i chcesz zostawić go na zawody. W takim razie ja bym kupił byle badyla, bo daleko nie trzeba rzucać, o odpowiednim wyrzucie jaki jest potrzebny do takiego łowienia. Proszę bardzo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 24, 2020 Author Administrators Share Posted March 24, 2020 2 minuty temu, Hotpoint napisał: Zanim koledzy Cię znokautują to ja zapytam: kij 150 g za delikatny? A łowiłeś na niego? On przy płotce i 40g wchodzi w parabolik. To nie pała jak Shimano co masz od mnie i Shimano rzucałem jakby dalej... Kolega od którego masz Tubertinni próbował łowić nim na Parnicy, nie dało się, za bardzo robi się pałąk Ja uwielbiam ten parabolik, ale na rzekę się nie da za bardzo. Co nie znaczy, że nie spróbuję. 4 minuty temu, Hotpoint napisał: W takim razie ja bym kupił byle badyla, bo daleko nie trzeba rzucać, o odpowiednim wyrzucie jaki jest potrzebny do takiego łowienia. O tym myślę właśnie, taki jest plan, bo nie wiem czy dam radę siedzieć w miejscu na rzece jak mi się bolasy zaczną spławiać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 @Grendziu Znaczy obaj przepłaciliście. Ja łowiłem na Parnicy koszykami do 110 g gównianymi feederami renomowanej firmy Mikado do 120g i 150g, które kosztowały około 150 zł/szt. wyciągałem przy tym płotki do 30 cm i kije nie gięły się w parabolę. Proponuję, abyś następnym razem zapytał na priv to ci doradzę i zaoszczędzisz z 1800 zł 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 24, 2020 Author Administrators Share Posted March 24, 2020 3 minuty temu, Hotpoint napisał: @Grendziu Znaczy obaj przepłaciliście. Ja łowiłem na Parnicy koszykami do 110 g gównianymi feederami renomowanej firmy Mikado do 120g i 150g, które kosztowały około 150 zł/szt. wyciągałem przy tym płotki do 30 cm i kije nie gięły się w parabolę. Proponuję, abyś następnym razem zapytał na priv to ci doradzę i zaoszczędzisz z 1800 zł Aventusa nie kupiłem na rzekę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 52 minuty temu, Grendziu napisał: Pierdykło mnie i poszła w świat. Żałuję tego jak i windcasta... Przyjedziesz do mnie to sprzęt nie jest problemem. Mam tego jak gnoju. Problem będzie jak będziesz sam chciał wyskoczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 24, 2020 Author Administrators Share Posted March 24, 2020 Przed chwilą, ArekH napisał: Przyjedziesz do mnie to sprzęt nie jest problemem. Mam tego jak gnoju. Problem będzie jak będziesz sam chciał wyskoczyć. W to nie wątpię Panie kolego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts