Jump to content

Feeder na szybką rzekę

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators
7 minut temu, ArekH napisał:

A co zrobiłeś z tą porządną Daiwą na rzeki? 

Pierdykło mnie i poszła w świat. Żałuję tego jak i windcasta... 

@Grendziu. nie chce mi się przewijać postów, żeby znaleźć twoje teksty o tym, że będziesz miał 3 wędki i nie lubisz chomikować sprzętu dopisując mnie jako przykład chomika naczelnego

???

Ja zwyczajnie lubię mieć sprzęt na wszelkie okazje i to jest wg. mnie właściwa droga B|

... Ale nie pękaj, zakupy są fajne :grin-min:

• Like 3

• Administrators
1 minutę temu, Hotpoint napisał:

@Grendziu. nie chce mi się przewijać postów, żeby znaleźć twoje teksty o tym, że będziesz miał 3 wędki i nie lubisz chomikować sprzętu dopisując mnie jako przykład chomika naczelnego

???

Ja zwyczajnie lubię mieć sprzęt na wszelkie okazje i to jest wg. mnie właściwa droga B|

... Ale nie pękaj, zakupy są fajne :grin-min:

No i na razie mam 3, ale Aventus na rzekę jest za delikatny mimo wszystko.  Słońce wyszło i mi w palmę grzeję. Właśnie złożyłem zapytanie o Tangiri 440 SPACE:221_see_no_evil:

8 minut temu, Grendziu napisał:

Aventus na rzekę jest za delikatny

Zanim koledzy Cię znokautują :39icon: to ja zapytam: kij 150 g za delikatny?

Raczej ci zwyczajnie szkoda tyrać go na "jakiejś Warcie" i chcesz  zostawić go na zawody.

W takim razie ja bym kupił byle badyla, bo daleko nie trzeba rzucać, o odpowiednim wyrzucie jaki jest potrzebny do takiego łowienia.

Proszę bardzo 

?

• Administrators
2 minuty temu, Hotpoint napisał:

Zanim koledzy Cię znokautują :39icon: to ja zapytam: kij 150 g za delikatny?

A łowiłeś na niego? On przy płotce i 40g wchodzi w parabolik. To nie pała jak Shimano co masz od mnie  i Shimano rzucałem jakby dalej...
Kolega od którego masz Tubertinni próbował łowić nim na Parnicy, nie dało się, za bardzo robi się pałąk Ja uwielbiam ten parabolik, ale na rzekę się nie da za bardzo.
Co nie znaczy, że nie spróbuję.

4 minuty temu, Hotpoint napisał:

W takim razie ja bym kupił byle badyla, bo daleko nie trzeba rzucać, o odpowiednim wyrzucie jaki jest potrzebny do takiego łowienia.

O tym myślę właśnie, taki jest plan, bo nie wiem czy dam radę siedzieć w miejscu na rzece jak mi się bolasy zaczną spławiać :P

@Grendziu Znaczy obaj przepłaciliście. 

Ja łowiłem na Parnicy koszykami do 110 g gównianymi feederami renomowanej firmy Mikado do 120g i 150g, które kosztowały około 150 zł/szt. wyciągałem przy tym płotki do 30 cm i kije nie gięły się w parabolę. 

Proponuję, abyś następnym razem zapytał na priv to ci doradzę i zaoszczędzisz z 1800 zł 

:grin-min::grin-min::grin-min:

• Like 1

• Administrators
3 minuty temu, Hotpoint napisał:

@Grendziu Znaczy obaj przepłaciliście. 

Ja łowiłem na Parnicy koszykami do 110 g gównianymi feederami renomowanej firmy Mikado do 120g i 150g, które kosztowały około 150 zł/szt. wyciągałem przy tym płotki do 30 cm i kije nie gięły się w parabolę. 

Proponuję, abyś następnym razem zapytał na priv to ci doradzę i zaoszczędzisz z 1800 zł 

:grin-min::grin-min::grin-min:

Aventusa nie kupiłem na rzekę :P:P:P

52 minuty temu, Grendziu napisał:

Pierdykło mnie i poszła w świat. Żałuję tego jak i windcasta... 

Przyjedziesz do mnie to sprzęt nie jest problemem. Mam tego jak gnoju. Problem będzie jak będziesz sam chciał wyskoczyć. 

• Administrators
Przed chwilą, ArekH napisał:

Przyjedziesz do mnie to sprzęt nie jest problemem. Mam tego jak gnoju. Problem będzie jak będziesz sam chciał wyskoczyć. 

W to nie wątpię Panie kolego :)