Grzes77 Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Zastanawiam się nad tymi 3 modelami. "Zawsze" miałem Szajsungi, ciekaw jestem jak sprawują się Huawei-e i Xaomi-ngi. Co byście polecili mi z tych trzech modeli, lub w cenie do 1 500 PLN w podobnych parametrach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 U mnie wszyscy (5osób) użytkują Huawei. Nikt nie narzeka. Akurat tego modelu nie mamy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted March 29, 2020 Author Share Posted March 29, 2020 1 minutę temu, ArekH napisał: U mnie wszyscy (5osób) użytkują Huawei. Nikt nie narzeka. Akurat tego modelu nie mamy. Czy Huawei ogólnie ma "intuicyjną" obsługę? Słyszałam dobre opinie ogólnie o tej marce i może najwyższy czas odejść od Szajsungów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Na pewno będziesz musiał zmienić jakieś przyzwyczajenia, ale nie przewiduję problemów. Ja i Anka sobie radzimy, a nie należymy do ludzi grzebiących w tel. Muszę dodać tylko że mając tel. od operatora sieci, aktualizacje są cały czas. Nie wiem jak przy kupowanych w markecie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Huja-łeja ma moja pierwsza żona i córa - nie narzekają. Ja jestem Szajsungowcem i jestem chory jak muszę na nich coś robić. Ja bym nie zmieniał. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 A u mnie Xiaomi w rodzinie, ja mam jakąś czwórkę, żona ma siódemkę i sobie chwalimy. Grzegorz, każda sroka swój ogon chwali, także wątpię żeby Ci ktoś bezstronnie doradził. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted March 29, 2020 Author Share Posted March 29, 2020 (edited) 8 minut temu, Semi napisał: A u mnie Xiaomi w rodzinie, ja mam jakąś czwórkę, żona ma siódemkę i sobie chwalimy. Grzegorz, każda sroka swój ogon chwali, także wątpię żeby Ci ktoś bezstronnie doradził. No dobra, a obsługa i bateria jest spoko? W porównaniu do Szajsunga to lepsze parametry i 4 stówy różnicy. Edited March 29, 2020 by Grzes77 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 (edited) @Grzes77 wiesz, że ja zawsze jestem bezstronny, ale nie słuchaj ich Bierz Szajsunga, to tylko stówę więcej, a to nie jest tego warte. Duża bateria, wiec na jednym ładowaniu se nagrasz cały sezon Edit: i żaden chinczyk nie będzie Cię szpiegował Edited March 29, 2020 by Hotpoint 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 29, 2020 Administrators Share Posted March 29, 2020 Właśnie wczoraj kupiłem stan igła takie coś, używkę od kolegi za 1200zl stan igła z kartą 128gb. https://m.ceneo.pl/71146117;pla?se=YxWbm1iqQxdyrhZALD2q0_UL_WUc7rQs&gclid=CjwKCAjwguzzBRBiEiwAgU0FT-Wb6IB7hxcCC2zEnYZRLhXo4XEJ7t-Cld5KSHX4SGMLeoc3W3jY5hoCKZsQAvD_BwE#tab=click Tylko dlatego, że robi lepsze zdjęcia wnętrz nieruchomości niż większość obiektywów do tego dedykowanych... Zdjęcie zrobione na szybko bez obróbki. Nogi brzydackie nie moje??? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 17 minut temu, Grzes77 napisał: No dobra, a obsługa i bateria jest spoko? W porównaniu do Szajsunga to lepsze parametry i 4 stówy różnicy. Obsługa bardzo spoko, ale co ja mogę powiedzieć jak zacofany jestem, toć to mój pierwszy smarkfon, jeszcze dwa lata temu z Solidem szalałem. Moja żona miała Samsunga Galaxy chyba 5 czy 6 i mówi że Xiaomi dużo lepsze do tego baterii nie musi co kilka godzin ładować. Mi przy używaniu, a bardzo dużo dzwonię służbowo i zdarza mi się w robocie z neta korzystać, to dwa dni trzyma. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts