elvis Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Wszystkiego najlepszego Stasiu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebzon Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Stówka! Oby Ci się bolonki gięły aż po dolnik! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń, no i samych okazów z "Twojej River" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Stasiek, dużo zdrówka i okazów. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 30, 2020 Administrators Share Posted March 30, 2020 Stachu najlepszego, oby te bolonki trzeszczały od ryb na Twojej RIVER 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tench_fan Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Tradycyjnie - 100 lat. Zatem zdrowia, zdrowia, zdrowia i czasu na 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Stan zdrówka i radosnych dni. Dużo gotówki na koncie abyś mógł nadal utrzymywać sklepy wędkarskie w naszym kraju i oczywiście samych big fiszów z Twojej river 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sołtys stan Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Dzięki serdeczne Panowie. Skoro formalności już mamy za sobą, to może od razu przejdźmy do konkretów, bo wiadomo, jutra przez tą zarazę już może dla któregoś z nas nie być Nie będzie na pewno toastów na mój koszt, co za tym idzie. Zawsze to jakaś oszczędność. Ale epidemia nie jest żadną przeszkodą przed hojnym obdarowaniem mnie prezentami z okazji mojego święta. Z tego co mi wiadomo, kurierzy pracują normalnie Adres do wysyłki niektórzy znają, bo trochę handlowaliśmy, reszta niech się upomni, to przekażę. Z góry dziękuję za te super wędki i kołowrotki. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Stachu, ponoć dezynfekcja paczek ma być kosztowna. Możesz tego nie wytrzymać finansowo, więc jako przyjaciele zaoszczędzimy ci kłopotów finansowych i poprzestaniemy na życzeniach. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Wszystkiego najlepszego. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts