Grzes77 Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Wczoraj świętując we własnym domu (po kilku drinach) postanowiłem założyć sobie Messenger by kontaktować się z rodziną i z każdym wypić po drinie za pomocą tego "utrojstwa". Moje szczęście trwało kilkanaście minut, po czym tą aplikację usunąłem, a zamiast tego zainstalowałem WhatsAppa. Jakie było moje zdziwienie, jak dziś po 10 rano zadzwoniła do mnie moja żona i powiedziała, że zaprosiłem ją do znajomych na fejsie. Po tym jeszcze kilku znajomych mi mówiło, że ich zaprosiłem do znajomych. Gdybym o tym wiedział, nigdy bym Messengera nie zainstalował, jeżeli ktoś z Was otrzymał ode mnie takie zaproszenie, to z góry przepraszam, będę chciał to może jakoś odkręcić, a jak się nie uda, to może się do tego g...a przekonam. Jeszcze raz przepraszam jeżeli któryś z Was otrzymał zaproszenie, nie wiem jakim cudem założyło mi się konto na fejsie mimo, iż tylko zainstalowałem Messengera. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZuYa Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Oj tam , Oj tam mocne te drinki musiały być ;p . 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted April 14, 2020 Author Share Posted April 14, 2020 1 minutę temu, KaZuYa napisał: Oj tam , Oj tam mocne te drinki musiały być ;p . Nie były takie mocne , bo mi je żona robiła, nowy telefon i nie śledzenie chyba tego, co akceptuje przyczyniło się do tej "muki" , trudno, chyba trzeba będzie z tym jakoś żyć . Nawet nie wiem jak do tego "dziadostwa" się teraz zalogować i spróbować to usunąć, rozmawiałem z kumplem z pracy i mi może coś w tym temacie pomoże Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 14, 2020 Administrators Share Posted April 14, 2020 @Grzes77 nic nie dostałem, bez zaproszeń, pewnie za daleko mieszkam i sieć nie dała rady 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Wiedzialem że to Ty. Od razu wyskoczylo mi w proponowanych znajomych. Zaraz wysylam zaproszenie do grona znajomych i na nasza grupe Radom-wędkarstwo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted April 14, 2020 Author Share Posted April 14, 2020 13 minut temu, cygan786 napisał: Wiedzialem że to Ty. Od razu wyskoczylo mi w proponowanych znajomych. Zaraz wysylam zaproszenie do grona znajomych i na nasza grupe Radom-wędkarstwo. Hm... to może tego usuwać nie będę. Przemyślę sobie to jeszcze. Na fejsie trzeba uważać przy zakupach i akceptacjach różnych linków, natomiast znajomi itp to jest na plus chyba, jeżeli chodzi o przepływ informacji. Zgłuplem teraz, bo zawsze byłem anty, no ale jak już przypadkiem się mój profil utworzył, to może go zostawię. Teraz to mam orzech do zgryzienia 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 14, 2020 Administrators Share Posted April 14, 2020 10 minut temu, Grzes77 napisał: Hm... to może tego usuwać nie będę. Przemyślę sobie to jeszcze. Na fejsie trzeba uważać przy zakupach i akceptacjach różnych linków, natomiast znajomi itp to jest na plus chyba, jeżeli chodzi o przepływ informacji. Zgłuplem teraz, bo zawsze byłem anty, no ale jak już przypadkiem się mój profil utworzył, to może go zostawię. Teraz to mam orzech do zgryzienia Zabjacz czasu, tylko o forum nie zapomnij 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 58 minut temu, Grzes77 napisał: Jakie było moje zdziwienie, jak dziś po 10 rano zadzwoniła do mnie moja żona i powiedziała, że zaprosiłem ją do znajomych na fejsie. Po tym jeszcze kilku znajomych mi mówiło, że ich zaprosiłem do znajomych. Gdybym o tym wiedział, nigdy bym Messengera nie zainstalował, jeżeli ktoś z Was otrzymał ode mnie takie zaproszenie, to z góry przepraszam, będę chciał to może jakoś odkręcić, a jak się nie uda, to może się do tego g...a przekonam. Jeszcze raz przepraszam jeżeli któryś z Was otrzymał zaproszenie, nie wiem jakim cudem założyło mi się konto na fejsie mimo, iż tylko zainstalowałem Messengera. A zaznaczyłeś opcję zaproś osoby z kontaktów? Whats up też jest od FB ale lepszy w obsłudze 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted April 14, 2020 Author Share Posted April 14, 2020 24 minuty temu, NPC napisał: A zaznaczyłeś opcję zaproś osoby z kontaktów? Żebym to ja wiedział. Pewnie zaznaczyłem ale to miało być do Messengera a nie fejsa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grych Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 51 minut temu, Grendziu napisał: Zabjacz czasu Chyba pochłaniacz czasu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts