Bartek.B Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 NISA PLASTIC ROCKET FEEDER. Zobaczyłem je u Łukasza i bardzo mi się spodobały. Latają jak wściekłe. Zabierają sporo towaru i są świetne wykonane. Idealnie uzupełnią mi koszyki typu window i Guru X-CHANGE podczas dystansowego łowienia. Mają również fajną opcję dociążenia dedykowanymi ciężarkami. Bardzo przemyślana konstrukcja. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 23, 2020 Administrators Share Posted April 23, 2020 Słyszałem o nich bardzo dobre opinie i cena do jakości jest fajna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek.B Posted April 24, 2020 Author Share Posted April 24, 2020 Myślę, że dokupię jeszcze kilka typów. Ogólnie chcę zrobić porządek w koszykach. Na razie mam misz masz wszystkiego a tak naprawdę łowię na 3-4 producentów. Reszta służy za balast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 24, 2020 Administrators Share Posted April 24, 2020 Z koszykami przesadziłem w tamtym roku z zakupami, aktualnie brakuje mi 60g plus. Optymalna gramatura jaka lubię łowić na "swoich" dystansach to 30-50g. Wczoraj najwięcej brań miałem na windowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts