Jump to content

Coś bezpiecznego na rower

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Jestem w trakcie zakupu rowera, jak i wędki castingowej.... Chciałbym ją chronić, ale też chcę trochę poruszać się rowerem.

Szukam czegoś praktycznego, małego na jeden kij, aby go nie zniszczyć i abym mógł swobodnie jeździć ze spinem i się od czasu do czasu zabawić. Chodzi o szybkie akcje z przemieszczaniem się.
Kij będzie w 1 składzie 198cm i z mutikiem. Trobę na plecy mam, rower prawie też...

Nie mam zielonego pojęcia jaki pokrowiec, tubę szukać. Coś ktoś poleci?

• Like 1

Jestem w trakcie zakupu rowera, jak i wędki castingowej.... Chciałbym ją chronić, ale też chcę trochę poruszać się rowerem.

Szukam czegoś praktycznego, małego na jeden kij, aby go nie zniszczyć i abym mógł swobodnie jeździć ze spinem i się od czasu do czasu zabawić. Chodzi o szybkie akcje z przemieszczaniem się.
Kij będzie w 2 składzie 198cm i z mutikiem. Trobę na plecy mam, rower prawie też...

Nie mam zielonego pojęcia jaki pokrowiec, tubę szukać. Coś ktoś poleci?
A jaki rower?

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

• Administrators
1 minutę temu, Splot napisał:

A jaki rower?

Land nie :P

• Administrators
18 minut temu, Splot napisał:

A bardziej zrozumiale?

Ze nie Land Rover. Jak kupię to się pochwale... A jakąś propozycja jak w temacie?

To jeszcze musisz Darek przemyśleć czy ma się z kołowrotkiem zmieścić, czy będziesz rozmontowywał zestaw. Jak byś rozmontowywał, to zwykła lekka tuba z paskiem na plecy i poszedł, a jak z kołowrotkiem to już bardziej jakiś jednokomorowy pokrowiec, bo tuba już będzie musiała być grubsza, a w związku z tym i bardziej niewygodna do transportu na rowerze.

• Like 1

• Administrators
5 godzin temu, NPC napisał:

Krótki pokrowiec przerzucany przez ramię, najlepiej coś w stylu rury. Gdzieś widziałem to u któregoś z importerów.

Coś w tym stylu:

https://allegro.pl/oferta/regulowana-tuba-bazuka-na-wedki-88-148cm-york-7813183224

Panie kij handmade dedykowany do Yorka nie pasuje. Zapomniało mi się, kij będzie w 1 składzie ??? zmieniłem zdanie po namowie mistrza składu:icon_arrow1:

Przed chwilą byłem u Marcela i to był fajne. Przez głowę przechodziło... 

Niestety za krótkie. 

IMG_20200622_211658.jpg

• Administrators
10 minut temu, Semi napisał:

Noo, to teraz już wiesz czego szukać, takiego samego tylko 2m.:D

Nie widzę ???