Administrators Grendziu Posted June 22, 2020 Administrators Share Posted June 22, 2020 Jestem w trakcie zakupu rowera, jak i wędki castingowej.... Chciałbym ją chronić, ale też chcę trochę poruszać się rowerem. Szukam czegoś praktycznego, małego na jeden kij, aby go nie zniszczyć i abym mógł swobodnie jeździć ze spinem i się od czasu do czasu zabawić. Chodzi o szybkie akcje z przemieszczaniem się. Kij będzie w 1 składzie 198cm i z mutikiem. Trobę na plecy mam, rower prawie też... Nie mam zielonego pojęcia jaki pokrowiec, tubę szukać. Coś ktoś poleci? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 Jestem w trakcie zakupu rowera, jak i wędki castingowej.... Chciałbym ją chronić, ale też chcę trochę poruszać się rowerem. Szukam czegoś praktycznego, małego na jeden kij, aby go nie zniszczyć i abym mógł swobodnie jeździć ze spinem i się od czasu do czasu zabawić. Chodzi o szybkie akcje z przemieszczaniem się. Kij będzie w 2 składzie 198cm i z mutikiem. Trobę na plecy mam, rower prawie też... Nie mam zielonego pojęcia jaki pokrowiec, tubę szukać. Coś ktoś poleci?A jaki rower? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 22, 2020 Author Administrators Share Posted June 22, 2020 1 minutę temu, Splot napisał: A jaki rower? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Land nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 Land nie A bardziej zrozumiale? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 22, 2020 Author Administrators Share Posted June 22, 2020 18 minut temu, Splot napisał: A bardziej zrozumiale? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Ze nie Land Rover. Jak kupię to się pochwale... A jakąś propozycja jak w temacie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 Krótki pokrowiec przerzucany przez ramię, najlepiej coś w stylu rury. Gdzieś widziałem to u któregoś z importerów. Coś w tym stylu: https://allegro.pl/oferta/regulowana-tuba-bazuka-na-wedki-88-148cm-york-7813183224 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 To jeszcze musisz Darek przemyśleć czy ma się z kołowrotkiem zmieścić, czy będziesz rozmontowywał zestaw. Jak byś rozmontowywał, to zwykła lekka tuba z paskiem na plecy i poszedł, a jak z kołowrotkiem to już bardziej jakiś jednokomorowy pokrowiec, bo tuba już będzie musiała być grubsza, a w związku z tym i bardziej niewygodna do transportu na rowerze. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 22, 2020 Author Administrators Share Posted June 22, 2020 5 godzin temu, NPC napisał: Krótki pokrowiec przerzucany przez ramię, najlepiej coś w stylu rury. Gdzieś widziałem to u któregoś z importerów. Coś w tym stylu: https://allegro.pl/oferta/regulowana-tuba-bazuka-na-wedki-88-148cm-york-7813183224 Panie kij handmade dedykowany do Yorka nie pasuje. Zapomniało mi się, kij będzie w 1 składzie ??? zmieniłem zdanie po namowie mistrza składu Przed chwilą byłem u Marcela i to był fajne. Przez głowę przechodziło... Niestety za krótkie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 Noo, to teraz już wiesz czego szukać, takiego samego tylko 2m. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 22, 2020 Author Administrators Share Posted June 22, 2020 10 minut temu, Semi napisał: Noo, to teraz już wiesz czego szukać, takiego samego tylko 2m. Nie widzę ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts