Administrators Grendziu Posted July 4, 2020 Administrators Share Posted July 4, 2020 Trochę zmian na jutrzejszy dzień. Miał być Margonin na elektryku, ale Młody zawalił ładowanie, więc lecimy na spalinie na jezioro Strykowskie... Byłem tam kiedyś, pamiętam jak przez mgłę pod namiotem z rodzicami i Chrzestną i Wujem. Pamiętam, że nie mogłem się nałowić, bo "starsi Panowie łowili duże ryby daleko od brzegu w woderach, a ja miałem bacik z 4m i zwykłe kalosze, rzucałem bliże niż Oni stali w wodzie... Ponoć fajny slip i ponoć jest okoń i szczupak, szczegóły jutro, a poniżej trochę info o wodzie: Jezioro Strykowskie[2], Jezioro Bielawskie – jezioro rynnowe na Pojezierzu Poznańskim. Linia brzegowa jeziora jest dość dobrze rozwinięta, brzegi wysokie z wyjątkiem południowego krańca jeziora. Las jedynie przy części zachodniego brzegu. Południowy kraniec jeziora to miejsce uprawiania windsurfingu. Występujące gatunki ryb to: ukleja, płoć, wzdręga, jaź, leszcz, krąp, okoń, sandacz, szczupak, węgorz, karp, lin, karaś srebrzysty i inne. źródłó WIKIPEDIA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted August 14, 2020 Author Administrators Share Posted August 14, 2020 Spontan. Były fajne okonie i zamiast czekać na sandacze, to człowiek głupi jechał na złamanie karku oglądać Barcelonę??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bs13 Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Hej. Mógłbyś się podzielić lokalizacją tego slipu? Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 24, 2021 Author Administrators Share Posted March 24, 2021 7 godzin temu, bs13 napisał: Hej. Mógłbyś się podzielić lokalizacją tego slipu? Z góry dziękuję. Slip to za dużo powiedziane, utwardzona plaża. Ale jak masz dobre auto to dasz radę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bs13 Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Dziękuję. Auto mam 4x4 więc powinno dać radę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 18, 2021 Author Administrators Share Posted April 18, 2021 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bs13 Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Coś skubało??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 16 minut temu, bs13 napisał: Coś skubało??? Ikra 14 godzin temu, Grendziu napisał: @Grendziu Najgrubszy.... czy to taki wiosenny zestaw okoniowy z główką 30 g ? ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 19, 2021 Author Administrators Share Posted April 19, 2021 12 minut temu, Hotpoint napisał: czy to taki wiosenny zestaw okoniowy z główką 30 g ? ? 8g 31 minut temu, bs13 napisał: Coś skubało??? Nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts