Administrators Grendziu Posted September 18, 2020 Administrators Share Posted September 18, 2020 Nie da się w tym wątku nie politycznie, ale proszę bardziej o interpretacje co będzie i czego się tyczy, a komentarze typu że ktoś jest taki, sraki czy owaki są tutaj nie potrzebne. Zrobiłem screen, nie czytałem ustawy. Czyli wg tego No Kill do lamusa, zawody na żywej rybie też są złe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted September 18, 2020 Share Posted September 18, 2020 28 minut temu, Grendziu napisał: Nie da się w tym wątku nie politycznie, ale proszę bardziej o interpretacje co będzie i czego się tyczy, a komentarze typu że ktoś jest taki, sraki czy owaki są tutaj nie potrzebne. Zrobiłem screen, nie czytałem ustawy. Czyli wg tego No Kill do lamusa, zawody na żywej rybie też są złe? Uwielbiam to jak napiszą artykuł pod publiczkę, bez szczegółów byle kliknięcia się zgadzały. No kill dalej będzie, chodzi o zwierzęta w cyrku, to jedna sprawa druga to, że teraz Senat i Prezydent muszą się na to zgodzić. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts