Administrators Grendziu Posted September 26, 2020 Administrators Share Posted September 26, 2020 Czy idzie nowe? A może już nie tak nowe... A gdzie koniec z nowościami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Vertical przez niektórych jest uważany za szarpaka, nie wiem dlaczego. Przecież to jiggowanie znane od lat na morzach i oceanach. Zaraz zaczniesz jig'ować w morzu Wtedy wpraszam się na łajbę i nie będzie przebacz! @Grendziu Na kiedy mam bukować sobie urlop i kupować nowe przynęty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted September 27, 2020 Author Administrators Share Posted September 27, 2020 8 godzin temu, NPC napisał: @Grendziu Na kiedy mam bukować sobie urlop i kupować nowe przynęty? Na tą chwilę łowienie wertikale u mnie nie wchodzi w grę, sam przetwornik do echo kosztuje 10tys zł, pożyjemy zobaczymy, raczej nie. Ja echo stosuje głównie do górek i charakterystyki dna, na razie metoda podlodowa latem mnie nie wkręciła. Wolę obserwować przyrodę, wodę niż lapić się cały czas w monitor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 28 minut temu, Grendziu napisał: Na tą chwilę łowienie wertikale u mnie nie wchodzi w grę, sam przetwornik do echo kosztuje 10tys zł, pożyjemy zobaczymy, raczej nie. Ja echo stosuje głównie do górek i charakterystyki dna, na razie metoda podlodowa latem mnie nie wkręciła. Wolę obserwować przyrodę, wodę niż lapić się cały czas w monitor. Ale Proszę Szanownego Pana pisałem o jig'owaniu w ciepłych morzach Same plusy: wygrzejesz się, połowisz ryby, odpoczniesz. Niech stracę: kupię kołowrotki Daiwa Ryoga BJ SHL lub któregoś Avet'a W skrócie: multiplikatory, wąskie i głębokie szpule, jak wolisz spiningowe wersje to Saltiga, Penn Slammer w ostateczności coś z Shimano. Można też zabrać tego Pana @Hotpoint Tylko ten ostatni gdzieś się schował, jeżeli to czytasz Hotpoint daj mi jakiś znak życia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted September 27, 2020 Author Administrators Share Posted September 27, 2020 Jeśli morze i od strony naszej to tylko trolling za łososiami przy flaucie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 21, 2021 Author Administrators Share Posted December 21, 2021 Porównanie echosond, dodam że Garmin jest od kilku sezonów w tym, Humminbird zadebiutował w tym roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts