grych Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Panie i Panowie - sprzedam to, co na zdjęciach. Jeśli ktoś zdecydowałby się, to nie będę zdzierał i cena dla Was, to 100zł. nawet jestem w stanie dać z kosztami wysyłki. Nie ukrywam, przynęty mogą mieć nawet po 3-4 lata, ale myślę, że jeszcze się nadają Całości się pozbywam, bo to przynęty raczej na na komercje, które omijam od jakiegoś czasu bardzo szerokim łukiem. Że zima za pasem, zacząłem robić porządki w kanciapce Właściwie co mi tam, gdyby ktoś był zainteresowany, to pieniędzy nie chcę, można je wpłacić na rzecz Fundacji 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Był bym zainteresowany twoim towarem nie wszystko mi się przyda Ale może @elvis coś się spodoba i mu oddam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grych Posted October 31, 2020 Author Share Posted October 31, 2020 Dawaj adres Pieniądze wpłać na Fundację "Dla ryb" i będzie git Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Jak suwi nie weźmie to biore ja. Uzupełnie swoje skromne zapasy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted October 31, 2020 Administrators Share Posted October 31, 2020 Dziękuję. Aż się boję wietrzyć swoje magazyny??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Łukasz Suwała Ul. Armii Krajowej 3A / 43 11-500 Giżycko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Dnia 31.10.2020 o 17:46, cygan786 napisał: Jak suwi nie weźmie to biore ja. Uzupełnie swoje skromne zapasy. Wezmę co mi potrzebne resztę zawiozę do Pionek Pewnie trafi do Elvisa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 21 godzin temu, Grendziu napisał: Dziękuję. Aż się boję wietrzyć swoje magazyny??? Panie Grenda Pan się nie boi Uwielbiam wyprzedaże bo na nie najczesciej mnie stać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 1, 2020 Administrators Share Posted November 1, 2020 1 godzinę temu, suwi napisał: Panie Grenda Pan się nie boi Uwielbiam wyprzedaże bo na nie najczesciej mnie stać Jeśli to zrobię, to nigdy nie wrócę do feedera, a tego nie jestem jeszcze pewien czy chcę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 14 minut temu, Grendziu napisał: Jeśli to zrobię, to nigdy nie wrócę do feedera, a tego nie jestem jeszcze pewien czy chcę. Tylko feedera będziesz sorzatal ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts