Administrators Grendziu Posted December 14, 2020 Administrators Share Posted December 14, 2020 Jestem po zakupie używanego i nigdy więcej... Więc szukam nowego do casta od 1-7g. Przeczytałem niemalże cały wątek podobny na jerkbait i jeszcze bardziej zgłupiałem. Dla niektórych 1-7g to nie Ultra Light, ale to już ich problem ? Ja niżej w cascie schodzić nie mam zamiaru. Wiem tylko, że budżet musi oscylować tysiąc plus i poważnie zastanawiam się nad Scorpionem z Shimano, a w między czasie oglądam filmy ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Darek na FB grupa Casting Fishing Poland, tam napewno dobrze Ci doradzą. Pełno tam takich maniaków. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 14, 2020 Author Administrators Share Posted December 14, 2020 1 godzinę temu, mav3rick napisał: Darek na FB grupa Casting Fishing Poland, tam napewno dobrze Ci doradzą. Pełno tam takich maniaków. Nie lubię fejsa, jestem tradycjonalista. Czasami spamuję, dla np promocji, ale to coś innego ? Edit: a jednak czytam ich teraz i będę dodawać linki aby nie zapomnieć wybranych nazw? https://www.mefistofishing.pl/daiwa-alphas-air-stream-custom-72l-new-2018-p-1981.html Budżet miałem do tysiąca, ale kurcze inne modele zaczynają się od 1800zl Po obejrzeniu powyższego filmu w 1 poście myślę o tym modelu, ale poczekam na jakieś promocje, bo presji na teraz nie mam... Choć jak teraz czegoś nie kupię to będę wymyśla na maksa??? https://skleprybka.pl/sklep/kolowrotki/multiplikatory/lews/kolowrotek-team-lews-pro-ti-speed-spool-slp-series/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Zadaj im tam pytanie, nie będą gryźli. Mają pojęcie o tym i jest kilku co naprawdę na UL ma fioła i tym łowi. Multik to jedna sprawa, później jeszcze jego tunnig by jak najniżej zejść przynętami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 15, 2020 Author Administrators Share Posted December 15, 2020 2 godziny temu, mav3rick napisał: Zadaj im tam pytanie, nie będą gryźli. Mają pojęcie o tym i jest kilku co naprawdę na UL ma fioła i tym łowi. Multik to jedna sprawa, później jeszcze jego tunnig by jak najniżej zejść przynętami. Nie, aż tak to nie, nie zadaje pytań na grupach fb??? wolę to forum i myśleć że tak jest??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Nie, aż tak to nie, nie zadaje pytań na grupach fb wolę to forum i myśleć że tak jestNo tak, kto bogatemu zabroni bawić się w wędkarstwo, zamiast mieć coś sprawdzonego ale masz rację to wielka ujma na honorze by była, Grenda pytający o coś na FB... Wstyd i hańba 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 15, 2020 Author Administrators Share Posted December 15, 2020 13 minut temu, mav3rick napisał: No tak, kto bogatemu zabroni bawić się w wędkarstwo, zamiast mieć coś sprawdzonego ale masz rację to wielka ujma na honorze by była, Grenda pytający o coś na FB... Wstyd i hańba Nigdy nie pytam na fejsie i pytać nie będę. Dobranoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 11 minut temu, Grendziu napisał: Nigdy nie pytam na fejsie i pytać nie będę. Dobranoc. Nie bądź dzieckiem. Potrzebujesz porady, to pytaj gdzie się da, by nie popełnić błędu za półtora tysia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 15, 2020 Author Administrators Share Posted December 15, 2020 2 godziny temu, ArekH napisał: Nie bądź dzieckiem. Potrzebujesz porady, to pytaj gdzie się da, by nie popełnić błędu za półtora tysia! Ale ja naprawdę nie widzę takiej potrzeby, gdybym musiał, chciał, to bym napisał Wole tutaj się z Wami posprzeczać niż czytać blalalalalalalalal 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts