Jump to content

Multiplikator Ultra Light

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Jestem po zakupie używanego i nigdy więcej... 

Więc szukam nowego do casta od 1-7g. 

Przeczytałem niemalże cały wątek podobny na jerkbait i jeszcze bardziej zgłupiałem. Dla niektórych 1-7g to nie Ultra Light, ale to już ich problem ?

Ja niżej w cascie schodzić nie mam zamiaru. 

Wiem tylko, że budżet musi oscylować tysiąc plus i poważnie zastanawiam się nad Scorpionem z Shimano, a w między czasie oglądam filmy ???

• Administrators
1 godzinę temu, mav3rick napisał:

Darek na FB grupa Casting Fishing Poland, tam napewno dobrze Ci doradzą. Pełno tam takich maniaków.

Nie lubię fejsa, jestem tradycjonalista. Czasami spamuję, dla np promocji, ale to coś innego ?

Edit: a jednak czytam ich teraz i będę dodawać linki aby nie zapomnieć wybranych nazw?

https://www.mefistofishing.pl/daiwa-alphas-air-stream-custom-72l-new-2018-p-1981.html

Budżet miałem do tysiąca, ale kurcze inne modele zaczynają się od 1800zl

Po obejrzeniu powyższego filmu w 1 poście myślę o tym modelu, ale poczekam na jakieś promocje, bo presji na teraz nie mam... Choć jak teraz czegoś nie kupię to będę wymyśla na maksa???

https://skleprybka.pl/sklep/kolowrotki/multiplikatory/lews/kolowrotek-team-lews-pro-ti-speed-spool-slp-series/

Zadaj im tam pytanie, nie będą gryźli. Mają pojęcie o tym i jest kilku co naprawdę na UL ma fioła i tym łowi. Multik to jedna sprawa, później jeszcze jego tunnig by jak najniżej zejść przynętami.

• Administrators
2 godziny temu, mav3rick napisał:

Zadaj im tam pytanie, nie będą gryźli. Mają pojęcie o tym i jest kilku co naprawdę na UL ma fioła i tym łowi. Multik to jedna sprawa, później jeszcze jego tunnig by jak najniżej zejść przynętami.

Nie, aż tak to nie, nie zadaje pytań na grupach fb??? wolę to  forum i myśleć że tak jest???

received_419557969216930.jpeg

Nie, aż tak to nie, nie zadaje pytań na grupach fb wolę to  forum i myśleć że tak jest
received_419557969216930.jpeg.d43a8a22d0d134e4d6724addf1dbf413.jpeg
No tak, kto bogatemu zabroni bawić się w wędkarstwo, zamiast mieć coś sprawdzonego ;) ale masz rację to wielka ujma na honorze by była, Grenda pytający o coś na FB... Wstyd i hańba
  • Haha 1

• Administrators
13 minut temu, mav3rick napisał:

No tak, kto bogatemu zabroni bawić się w wędkarstwo, zamiast mieć coś sprawdzonego ;) ale masz rację to wielka ujma na honorze by była, Grenda pytający o coś na FB... Wstyd i hańba emoji23.png

Nigdy nie pytam na fejsie i pytać nie będę. Dobranoc. 

11 minut temu, Grendziu napisał:

Nigdy nie pytam na fejsie i pytać nie będę. Dobranoc. 

Nie bądź dzieckiem. Potrzebujesz porady, to pytaj gdzie się da, by nie popełnić błędu za półtora tysia! 

• Administrators
2 godziny temu, ArekH napisał:

Nie bądź dzieckiem. Potrzebujesz porady, to pytaj gdzie się da, by nie popełnić błędu za półtora tysia! 

Ale ja naprawdę nie widzę takiej potrzeby, gdybym musiał, chciał, to bym napisał :)
Wole tutaj się z Wami posprzeczać niż czytać blalalalalalalalal :P

• Like 1