ArekH Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Do siego roku, byli, teraźniejsi i przyszli forumowicze, oraz wszyscy Nasi przyjaciele. 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Wszystkiego najlepszego w nowym roku dla całej ekipy, dużo zdrówka i sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym. Nowych PB. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Jadę balować do kumpla zanim szlaban zacznie działać. Bawcie się dobrze i najlepszego w Nowym Roku. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Również życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2021 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Zdrówka przede wszystkim, bo to w dzisiejszych czasach najważniejsze. Do tego kasy, czasu i spełnienia marzeń Wam życzę, a wędkarsko samych okazów na zestawach 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 31, 2020 Administrators Share Posted December 31, 2020 Najlepszego??????????? 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grych Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Oby 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Zbyt mało się udzielam na Forum, więc chociaż teraz nadrobię (i dostaniecie dłuższą wersję mego tworu) . Ja jak zwykle na ostatku, życząc szczęścia i dostatku. Zacnych trunków, pomyślności, w Nowym Roku moc radości. By na ryby było czasu i za grzybem wbiec do lasu. Oby dotrwać znów do zlotu, złowić rybę szczędząc potu. Spotkać kumpli, przyjaciółki, życie brać z najwyższej półki. Lub po prostu iść przed siebie, wypatrując gwiazd na niebie, bo czy dzień to, czy noc cicha, czas upływa, życie czmycha. Rok się właśnie spieszy kończyć, więc życzenia te dołączyć Kotwic spieszy wraz z rodziną, jak to zwykle z butelczyną. 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Zbyt mało się udzielam na Forum, więc chociaż teraz nadrobię (i dostaniecie dłuższą wersję mego tworu) . Ja jak zwykle na ostatku, życząc szczęścia i dostatku. Zacnych trunków, pomyślności, w Nowym Roku moc radości. By na ryby było czasu i za grzybem wbiec do lasu. Oby dotrwać znów do zlotu, złowić rybę szczędząc potu. Spotkać kumpli, przyjaciółki, życie brać z najwyższej półki. Lub po prostu iść przed siebie, wypatrując gwiazd na niebie, bo czy dzień to, czy noc cicha, czas upływa, życie czmycha. Rok się właśnie spieszy kończyć, więc życzenia te dołączyć Kotwic spieszy wraz z rodziną, jak to zwykle z butelczyną. @Kotwic, Ty żyjesz?Jak pytałem dziś@suwi o Ciebie, to coś wspominał, że ciebie widział na mieście, ale mu nie wierzyłem. Najlepszego 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebzon Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Z głębokości serca swego Życzę tego i owego. Ale głównie snów żniwiarza, Żniwiarz śpi, gdy nie zagraża Nic... Wszystkiego najukochańszego, Panie i Panowie, życzę ja... Jarząbek. Osobisty trener Pana Prezesa Ryszarda 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts