Grzes77 Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Moim zdaniem jako "dobre duszki" od czasu do czasu powinniśmy pomagać. Taki ogólny temat by chyba przydał się na forum. Kumpela z pracy poprosiła mnie o udostępnienie zrzutki dla syna jej przyjaciółki, więc udostępniłem na fb i wpłaciłem 100zł na tą zrzutkę: https://zrzutka.pl/p569x7 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 6, 2021 Administrators Share Posted January 6, 2021 44 minuty temu, Grzes77 napisał: Moim zdaniem jako "dobre duszki" od czasu do czasu powinniśmy pomagać. Taki ogólny temat by chyba przydał się na forum. Kumpela z pracy poprosiła mnie o udostępnienie zrzutki dla syna jej przyjaciółki, więc udostępniłem na fb i wpłaciłem 100zł na tą zrzutkę: https://zrzutka.pl/p569x7 2 razy próbowałem zrobić teraz przelew nie przeszło, w poniedziałek zrobię ? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelL Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 U mnie poszło bez problemu, ale prowizja serwisu zrzutka powala 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 6, 2021 Administrators Share Posted January 6, 2021 32 minuty temu, PawelL napisał: U mnie poszło bez problemu, ale prowizja serwisu zrzutka powala Zmotywowałeś mnie, teraz weszło ??? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted January 7, 2021 Author Share Posted January 7, 2021 Super koledzy, mimo, iż nie znam tego dziecka i jego rodziców, to zmotywowała mnie ich sytuacja. Jestem pod wrażeniem, że w ciągu doby wpłynęło od ludzi dobrej woli ponad 120 000zł. Jednak między nami są dobre ludki, trzymam kciuki za tego dzieciaka 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruda Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 23 godziny temu, PawelL napisał: ale prowizja serwisu zrzutka powala Też tak myślę ? . W tym tygodniu to moja 4 wpłata... A pomyśleć, że prowizja mogłaby iść na potrzebujących... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelL Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Jest jednak możliwość nie płacenia za obsługęWysłane z mojego MEIZU M6 przy użyciu Tapatalka 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted January 28, 2021 Author Share Posted January 28, 2021 No i kurcze Kazik nie doczekał się operacji. W dniu dzisiejszym to dzieciątko odeszło, współczuję rodzinie ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 28, 2021 Administrators Share Posted January 28, 2021 Ja jutro pomagam w swoim zawodzie, trochę się boję, ryzykuję, ale mam nadzieję, że nie popełniam błędu i ludzie, którzy otrzymają szanse od życia wyjdą na prostą??? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts