Administrators Grendziu Posted January 19, 2021 Administrators Share Posted January 19, 2021 Aż się boję zakładać ten wątek, aby nie zapeszyć. Na naszych oczach powstaje jakby nowa historia, jechaliśmy na MŚ do Egiptu jako Outsider, a tutaj proszę, dzisiaj Brazylia została zmieciona. Jak ja lubię oglądać ten sport, dynamikę, walkę, jakie to jest odwrotne od wyżelowanych mających wszystko piłkarzyków Szkoda, że nie ma transmisji w TV, no ale jak ktoś bardzo chcę to znajdzie bez komenatrza transmisje LIVE. Wystarczy na YT wpisać IHF i można oglądać stream na żywo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 23, 2021 Author Administrators Share Posted January 23, 2021 Polak, Węgier dwa bratanki... Jedziemy do domu niestety. Myślę, że zagraliśmy i tak maksa na tych mistrzostwach, ponad normę byłoby ogarnie Madziarów właśnie??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Oglądałem, dziwnie się na to patrzyło pamiętając jaką mieliśmy mocną drużynę.Faktycznie na tą chwilę to i tak dobry wynik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grych Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 13 godzin temu, elvis napisał: dziwnie się na to patrzyło pamiętając jaką mieliśmy mocną drużynę. Bo to są błędy w szkoleniu młodzieży, znaczy praktycznie w jego braku. W Polsce tak jest, że jak dobrze "żre" to po co coś zmieniać i nikt nie myśli o tym, że kiedyś się to skończy. Panowie i tak zagrali całkiem niezłe zawody, oby to był przyczynek do lepszej przyszłości polskiego handbalu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 25, 2021 Author Administrators Share Posted January 25, 2021 Dnia 24.01.2021 o 10:57, grych napisał: Bo to są błędy w szkoleniu młodzieży, znaczy praktycznie w jego braku. Tutaj bym się pokłócił i to na maksa??? Pochodzę z miasta, gdzie niemal zmuszano nas do ręcznej, kosztem innych sportów w podstawówce. Zawsze się temu bunotowałem za dzieciaka. i chodziłem na wszystko oprócz ręcznej właśnie. Aktualnie jest dużo akcji promocyjnych dla dzieci w Obornikach, są stowarzyszenia itd itp. Jak się chce to można, a i z tym szkoleniem nie uważam, że nasi trenerzy są słabi. Po prostu brak kasy jak w każdym niemal sporcie w tym kraju. Co do reprezentacji, to przypomnę, że pierwszy raz z Wentą jechaliśmy na MŚ jako kopciuszek ??? i wtedy po latach w ręcznej się zakochalem ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grych Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Dnia 25.01.2021 o 19:56, Grendziu napisał: Tutaj bym się pokłócił i to na maksa??? Pochodzę z miasta, gdzie niemal zmuszano nas do ręcznej, kosztem innych sportów w podstawówce. Zawsze się temu bunotowałem za dzieciaka. i chodziłem na wszystko oprócz ręcznej właśnie. Aktualnie jest dużo akcji promocyjnych dla dzieci w Obornikach, są stowarzyszenia itd itp. Jak się chce to można, a i z tym szkoleniem nie uważam, że nasi trenerzy są słabi. Po prostu brak kasy jak w każdym niemal sporcie w tym kraju. Co do reprezentacji, to przypomnę, że pierwszy raz z Wentą jechaliśmy na MŚ jako kopciuszek ??? i wtedy po latach w ręcznej się zakochalem ??? Oczywiście - jak się chce, to można W Gorzycach mamy pół-amatorski zespół, w tym roku panowie grają na zapleczu Superligi. W ślad za tym poszły ćwiczenia z ręcznej na WF, co bardzo mi się podoba 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 14, 2022 Author Administrators Share Posted January 14, 2022 Lecimy z Austrią zdziesiątkowani przez Covid w Beijing 2022. Fajnie wygląda Daszek jako obrotowy??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 11 Author Administrators Share Posted January 11 Zaczynamy za chwilę MŚ w Polsce i Szwecji... Ktoś się na tym zna i kibicuję? Do boju Polsko ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 12 Share Posted January 12 Chyba lepiej nam w tym idzie niż w nożnej. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 12 Author Administrators Share Posted January 12 2 minuty temu, ArekH napisał(a): Chyba lepiej nam w tym idzie niż w nożnej. Zdecydowanie, widać, krew, zaangażowanie, motywację, walkę, poświęcenie, wszystko to czego brakuje piłkarzykom??? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts