Administrators Grendziu Posted January 22, 2021 Administrators Share Posted January 22, 2021 W sumie moje ulubione, choć nie wszystkie lubię, ale jeśli już łowię to na 3 lub 4 Meppsiaki. A łowię nimi sporo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted February 1, 2022 Share Posted February 1, 2022 Trochę dupereli na zanętę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 1, 2022 Share Posted February 1, 2022 2 godziny temu, Hotpoint napisał: Trochę dupereli na zanętę. Ile gram i pod jaki kij stosujesz te Long czarne wirówki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 1, 2022 Author Administrators Share Posted February 1, 2022 12 minut temu, ArekH napisał: Ile gram i pod jaki kij stosujesz te Long czarne wirówki? Na czarne coś tam złowiłem, ale na czerwone nigdy, więc mi się wydaję, że za chwilę będą do rozdania za free ??? Kij do 20/30g powinien bez problemu to ogarniać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted February 1, 2022 Share Posted February 1, 2022 12 minut temu, ArekH napisał: Ile gram i pod jaki kij stosujesz te Long czarne wirówki? 7, 11,5, 17 g. @ArekH ciężko powiedzieć pod jaki, bo nie łowię jednym, a przeważnie 2-3 kijami z pontonu a dobieram przynętę do mocy kija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 1, 2022 Share Posted February 1, 2022 1 minutę temu, Grendziu napisał: Na czarne coś tam złowiłem, ale na czerwone nigdy, więc mi się wydaję, że za chwilę będą do rozdania za free ??? Kij do 20/30g powinien bez problemu to ogarniać. Mam do 21g. Wiesz że nigdy nie oczekuję Free. Podchodzą mi Pod Mepsa patrząc na korpus. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted February 1, 2022 Share Posted February 1, 2022 Przed chwilą, ArekH napisał: Podchodzą mi Pod Mepsa patrząc na korpus To same Meppsy - Aglia long 2,3,4 i 5 i 2 szt. Aglia 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 1, 2022 Share Posted February 1, 2022 Przed chwilą, Hotpoint napisał: 7, 11,5, 17 g. Pasowało by! Ja Adrianie kija nie planuję dokupić, stąd pytanie o przynęty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted February 1, 2022 Share Posted February 1, 2022 4 minuty temu, Grendziu napisał: Kij do 20/30g powinien bez problemu to ogarniać Do 4 ok, ale 5 to już kawał wentylatora i tu raczej około 40 g bym dał, bo nie będzie mocy do zacięcia przy 20 g kiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 1, 2022 Share Posted February 1, 2022 Przed chwilą, Hotpoint napisał: Do 4 ok, ale 5 to już kawał wentylatora Co to naczy 4-5? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts