Administrators Grendziu Posted January 22, 2021 Administrators Share Posted January 22, 2021 Oksy lubię łowić bardzo delikatnie, w zasadzie mam za dużo kijków na nie i trzeba bedzie utylizować coś docelowo Ale moje kije to przeważnie do 5g, max do 7g, nawet gdy trzeba łowić bardzo głęboko, choć wtedy się łamie i sięgam po coś maksymalnie do 12/14g. Dzisiaj ma przyjść paraboliczny do 3,5g, choć już słyszałem w sieci, że to 3,5g w nim jest mocno przesadzone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Mam Tonkin w domu. Jak ładnie poprosisz, pozwolę popatrzeć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 22, 2021 Author Administrators Share Posted January 22, 2021 6 minut temu, ArekH napisał: Mam Tonkin w domu. Jak ładnie poprosisz, pozwolę popatrzeć. Podaj wymiary, gramaturę, może coś ogarniemy... ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 17 minut temu, Grendziu napisał: Podaj wymiary, gramaturę, może coś ogarniemy... ??? Nic nie ogarniemy. Możesz jedynie popatrzeć. ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 22, 2021 Author Administrators Share Posted January 22, 2021 Przyszła, na sucho wydaje się bardzo szybka. No i parabolik, czyli jak lubię, czas pokaże czy to dobry wybór ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 2 godziny temu, Grendziu napisał: Przyszła Kto by pomyślał jeszcze kilka lat temu, że przelotki od Match, wylądują na blanku spiningowym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 22, 2021 Author Administrators Share Posted January 22, 2021 27 minut temu, ArekH napisał: Kto by pomyślał jeszcze kilka lat temu, że przelotki od Match, wylądują na blanku spiningowym. To już pytaj @tobiasz jak to jest zrobione. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tobiasz Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Bez przesady, bardzo szybka to ona nie jest. Ale jak na swoje cw to naprawdę fajny blank, może jednak się do batsona przekonasz Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 2 minuty temu, Grendziu napisał: To już pytaj @tobiasz jak to jest zrobione. Nie zamierzam. Przez ostatnie dekady, wiele stereotypów zostało złamanych, z pozytywnym skutkiem. Skoro człowiek z doświadczeniem, żyjący z budowy wędzisk to zrobił, Widocznie ma to sens. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts