Ardiansson Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Yogi babu ? Woblery bezsterowe typu Rapala Rattlin posiadam w swoim pudełku od ponad 20 lat i przez ten okres złowiłem na to tylko jednego okonka ze 20 cm ? Pewnie nie trafiam nimi w wodę i do kompletu nie umiem łowić, że mam takie wyniki. Dlatego proszę naszą wspaniałą kadrę spinningistów z najsłynniejszym łowcą sandaczy na czele o kilka rad i uwag na ich temat wraz z techniką prowadzenia, bo doczytałem, że niektórym się sprawdzają na szczupakach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Po co masz się z nimi męczyć, dam Ci dane do wysyłki, nawet za nią zapłacę i wezmę na siebie brzemię noszenia ich w swoim pudełku. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 31, 2021 Administrators Share Posted January 31, 2021 3 minuty temu, Hotpoint napisał: Dlatego proszę naszą wspaniałą kadrę spinningistów z najsłynniejszym łowcą sandaczy na czele o kilka rad Ciekaw czy On na to łapi?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 22 minuty temu, Hotpoint napisał: Yogi babu To się drzewiej popper, nie nazywało? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 2 minuty temu, ArekH napisał: To się drzewiej popper, nie nazywało? Poppery są trochę inne, mają specjalnie wyprofilowany przód by tworzyć falę akustyczną vel robić zamieszanie: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted January 31, 2021 Author Share Posted January 31, 2021 4 minuty temu, ArekH napisał: To się drzewiej popper, nie nazywało? Jeśli byłym niewidomy to byłby to popper, ale nie o popper pytam. Choć na nie mam takie same wyniki ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted January 31, 2021 Author Share Posted January 31, 2021 27 minut temu, Semi napisał: Po co masz się z nimi męczyć, dam Ci dane do wysyłki, nawet za nią zapłacę i wezmę na siebie brzemię noszenia ich w swoim pudełku. @Semi wiesz kto tu jest od żarcików na poziomie zera bezwzględnego, więc nie rób mi konkurencji 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 7 minut temu, NPC napisał: Poppery są trochę inne Dzięki. Nie jestem spiningistą i nie łapię do końca. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts