Jump to content

Woblery bezsterowe

Ardiansson
 Share

Recommended Posts

Yogi babu ?

Woblery bezsterowe typu Rapala Rattlin posiadam w swoim pudełku od ponad 20 lat i przez ten okres złowiłem na to tylko jednego okonka ze 20 cm ? 

Pewnie nie trafiam nimi w wodę i do kompletu nie umiem łowić, że mam takie wyniki.

Dlatego proszę naszą wspaniałą kadrę spinningistów z najsłynniejszym łowcą sandaczy na czele o kilka rad i uwag na ich temat wraz z techniką prowadzenia, bo doczytałem, że niektórym się sprawdzają na szczupakach.

IMG_20210131_133454.jpg

IMG_20210131_133513.jpg

Po co masz się z nimi męczyć, dam Ci dane do wysyłki, nawet za nią zapłacę i wezmę na siebie brzemię noszenia ich w swoim pudełku.:grin-min:

• Like 1
  • Haha 1

• Administrators
3 minuty temu, Hotpoint napisał:

Dlatego proszę naszą wspaniałą kadrę spinningistów z najsłynniejszym łowcą sandaczy na czele o kilka rad

Ciekaw czy On na to łapi??

2 minuty temu, ArekH napisał:

To się drzewiej popper, nie nazywało?

Poppery są trochę inne, mają specjalnie wyprofilowany przód by tworzyć falę akustyczną vel robić zamieszanie:

d494c29111e4fe3e4e1d99a49948687f.jpg

4 minuty temu, ArekH napisał:

To się drzewiej popper, nie nazywało?

Jeśli byłym niewidomy to byłby to popper, ale nie o popper pytam. Choć na nie mam takie same wyniki ?

IMG_20210131_141657.jpg

27 minut temu, Semi napisał:

Po co masz się z nimi męczyć, dam Ci dane do wysyłki, nawet za nią zapłacę i wezmę na siebie brzemię noszenia ich w swoim pudełku.:grin-min:

@Semi wiesz kto tu jest od żarcików na poziomie zera bezwzględnego, więc nie rób mi konkurencji :grin-min:

• Haha 2