PawelL Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 (edited) Z przyjemnością i nadzieją na jak najlepsze wyniki daję cynk, że niejaki @elvis i ja mamy na tą chwilę miejsca zaklepane na zawody: Łowisko 3 Stawy Goryń, oraz jesteśmy na liście rezerwowej na Batorówkę, oraz dostaliśmy potwierdzenie o udziale w zawodach: Postaramy się jak najlepiej reprezentować nasze forum ? Czekamy jeszcze na info odnośnie imprezy Feederbaits na Grębowie! Edited February 6, 2021 by PawelL 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 I jeszcze rezerwowi na Grębów u Pana Ryby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelL Posted February 6, 2021 Author Share Posted February 6, 2021 Upsss faktycznie, sorka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 Na ten Grębów we wrześniu i listopadzie to byłbym chętny, tylko nie wiem, czy nie za późno. Orientujecie się, czy jeszcze można się pod te zawody Feederbaita na wrzesień i listopad "podpiąć"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelL Posted February 7, 2021 Author Share Posted February 7, 2021 (edited) Na razie nie ma jeszcze listy startowej, czekamy. Na zapisanie się już raczej za późno ? U Pana Ryby tak jak Daniel pisał jesteśmy na liście rezerwowej. Edited February 7, 2021 by PawelL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 10 kwietnia to bym z chęcią pojechał i już pewnie będę miał czym. Zadzwonię po niedzieli do obu firm i się dowiem, czy jeszcze mogę się dopisać. Ty @PawelL zapisałeś się na Grębów na zawody Feederbaita na oba terminu, czyli wrzesień i listopad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelL Posted February 7, 2021 Author Share Posted February 7, 2021 Tak i @elvis także, ale opierdzielają się trochę z listą startową ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 Mam dziwne wrażenie, że wybrałbym się tam do Was na takie zawody i pooglądał jak walczycie. Może nawet jakiś artykuł by z tego wyszedł. Tylko nie wiem jak z wolnym czasem mi wyjdzie i funduszami. W każdym razie miło, że tak aktywnie uczestniczycie i bawicie się. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelL Posted February 7, 2021 Author Share Posted February 7, 2021 Zabawa to jedno, ale wiedza jaką dzięki takim zawodom się zdobywa ... bezcenna! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 7, 2021 Administrators Share Posted February 7, 2021 A tutaj Spinn do którego należę... Dla mnie najważniejsze terminy to Finał Fundacji za tamten rok w maju, oraz 2 turowe we wrześniu w tym roku na Nienawiszczu. Następnie eliminację do GPX Polski, Koronowo i Mąkowary. a sezon najprawdopodobniej zacznę od Sławy... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts