suwi Posted March 5, 2021 Share Posted March 5, 2021 (edited) Oddam za darowiznę na fundację W razie kilku chętnych osób liczy się wieksza zadeklarowaną kwota Edited March 5, 2021 by suwi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 6, 2021 Administrators Share Posted March 6, 2021 15zł 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted March 6, 2021 Author Share Posted March 6, 2021 @Grendziu Jesteś jedynym chętnym więc chyba przypadnie Tobie poczekamy do jutra do wieczora jak coś Będzie Twój 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted March 6, 2021 Share Posted March 6, 2021 Niech będzie 20 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted March 7, 2021 Author Share Posted March 7, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted March 7, 2021 Author Share Posted March 7, 2021 Dopiero teraz wpadłem na pomysl podania wymiarów Jeśli nie będzie pasował spoko ,bo przecież nic na siłę ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 7, 2021 Administrators Share Posted March 7, 2021 2 godziny temu, suwi napisał: Dopiero teraz wpadłem na pomysl podania wymiarów Jeśli nie będzie pasował spoko ,bo przecież nic na siłę ? @suwi napisz do kiedy stop licytacji, może ktoś w ostatniej chwili się skusi??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 Puki Suwi nie określił czasu zakończenia daje 30złWysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted March 7, 2021 Author Share Posted March 7, 2021 Dla mnie czas nie gra roli Pasuje poniedziałek 20:00 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted March 8, 2021 Author Share Posted March 8, 2021 (edited) @cygan786 jest twój Przesłac czy przywieźć na święta? Edited March 9, 2021 by suwi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts