Bebzon Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 Witam. Miał ktoś może do czynienia z tym oto to? (link przykładowy): https://www.futurefishing.co.uk/coarse-match/seat-boxes/rive-smart-club-cool-d36-compact-seat-box-includes-30mm-side-drawer Chyba że ktoś zaposiadł i napiszę coś więcej, to super. Generalnie, chodzi mi o takie ogólnie wrażenia, bez recenzji, na zasadzie luźnych spostrzeżeń. ? Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebzon Posted April 2, 2021 Author Share Posted April 2, 2021 No, dobra. I tak se zamówiłem. Z dedykowanym plecakiem. Jakby ktoś był ciekaw, to skrobnę coś. Ale przynajmniej za 2 miechy, gdy sprawdzę temat w terenie. Jak na razie doszedł plecak, czyli nakładka na siedzisko. Jakość - nie ma popeliny. Kupowałem u Górka. Pierwszy raz. Wysłali towar, zanim przelałem kasę. Dla mnie super. Dla nich też, bo przelałem. Jak inaczej? Młodym zakupoholikom podpowiadam, że takie interakcje nazywają się "przyzwoitość". 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts