Administrators Grendziu Posted May 3, 2021 Administrators Share Posted May 3, 2021 Namówiłem przed chwilą kolegę i jutro kolejne zwiedzanie z wędką wody. "Jezioro ma kształt wydłużony w kierunku z południa na północ. Kształtem przypomina prostokąt. W części południowej posiada 3 większe zatoki wydłużone w kierunku północnym, zachodnim i wschodnim. Na jeziorze znajdują się 3 wyspy, większa zadrzewiona i dwie mniejsze. Teren otaczający jezioro jest niezwykle malowniczy, pagórkowaty. Brzegi dość wysokie, zasadniczo bezleśne. Nad jeziorem położone są trzy wioski: Chrzypsko Wielkie (zatoka środkowa), Chrzypsko Małe oraz Łężeczki (zatoka wschodnia) z dużym ośrodkiem sportowo-rekreacyjnym. Jezioro posiada 2 dopływy, jeden z jez. Białokoskiego, drugi z Psarskiego. Odpływ zwany Strugą Ostrzenicy do jez. Białeckiego, zamknięty na wypływie razem z wygórnią." źródło Wikipedia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted May 4, 2021 Share Posted May 4, 2021 11 godzin temu, Grendziu napisał: Namówiłem przed chwilą kolegę i jutro kolejne zwiedzanie z wędką wody. Znajdź ty se może jakąś pracę co? A nie będziesz tu wk...... kolegów! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 4, 2021 Author Administrators Share Posted May 4, 2021 33 minuty temu, ArekH napisał: Znajdź ty se może jakąś pracę co? A nie będziesz tu wk...... kolegów! Wczoraj siedziałem wieczorem, dzisiaj od 6tej. Resztę pracy na telefonie??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 4, 2021 Author Administrators Share Posted May 4, 2021 Połapane... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted May 5, 2021 Share Posted May 5, 2021 Muszę przyznać że na prawdę dobrze się prezentuje. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts