Ostap Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 Witam, Namiot kupiłem kilka lat temu w anglii. U mnie używany może z 15x. Naprawiane były uchwyty narzuty i teraz są wszystkie, ładnie przyszyte, no i wszystko się trzyma. Zamki działają. Dziur z tego co pamiętam to nie ma. Chyba małe przetarcie na górze jak się wchodzi do środka ale z narzutą nie przeszkadza podczas deszczu. Narzutę prałem w pralce ale nie była później niczym impregnowana. Namiot wytrzymał deszcze w tym rok temu na zlocie padało całe popołudnie i całą noc. Naprawdę silny deszcz padał. Kto był ten pewnie pamięta, że wyjść się nie dało. Po takiej ulewie miałem kilka kropli na łóżku w środku ale bez tragedii. Podejrzewam, że po impregnacji narzuty problem zniknie. Namiot ma już swoje lata i należałoby mu wymienić podklejenia szwów bo po prostu się odklejają. Namiot od zlotu nie był otwierany i widocznie był zwinięty nie do końca suchy bo malutkie ślady pleśni się pojawiły. Do usunięcia bez problemu. Ogólnie jak widzę naprawę w ten sposób. Odkręcamy rurki z namiotu i trzeba go wyprać. Później podkleić szwy i całość z narzutą zaimpregnować. Podłoga ma kilka małych dziurek bo w anglii ktoś pewnie palił w nim crack. Namiot z narzutą waży 9kg i składa/rozkłada się bardzo szybko. Jest to typowa jedynka. Jedno łóżko i graty za łóżkiem. Dla mnie stanowczo za mały. Będę powoli zabierał syna na ryby i musi być większy Jak na razie wystawiam tylko tutaj. Może ktoś miałby na niego ochotę. Co do ceny to proszę proponować śmiało bo nie mam pojęcia ile może być wart. Na zdjęciach raczej wszystko jest widoczne. Jak coś to śmiało pytać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 Jaka cena ? Licytacja ? Daje 15zl ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted May 19, 2021 Author Share Posted May 19, 2021 Może być licytacja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 To 16zl niech stracę ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts