ArekH Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Chciał bym odsprzedać komplet. Zdjęcia jesli nie czytelne, poprawię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelL Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Cena jaka Cię interesuje? Z ciekawości pytam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted May 28, 2021 Author Share Posted May 28, 2021 Przede wszystkim opłata przesyłki. Reszta jest dla przyjaciół z forum. Nie zależy mi na zarobku. Choć jedną trzecią kosztów chciał bym odzyskać. Ale forumowiczom choć za dychę oddam. Nie pacanom co się dopiero zarejestrują. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 12 minut temu, ArekH napisał: Przede wszystkim opłata przesyłki. Reszta jest dla przyjaciół z forum. Nie zależy mi na zarobku. Choć jedną trzecią kosztów chciał bym odzyskać. Ale forumowiczom choć za dychę oddam. Nie pacanom co się dopiero zarejestrują. A niech stracę, dam Ci nawet i dwie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted May 28, 2021 Author Share Posted May 28, 2021 1 minutę temu, Semi napisał: A niech stracę, dam Ci nawet i dwie. Dołożę ci nocleg! Ale pokaż się choć u mnie cwaniaku!. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 (edited) Ty tak nie zapraszaj, bo jak zwalę się na głowę, to kijem nie wygonisz. A tak na serio, to na pewno się kiedyś wybiorę w objazd, ale nie będzie to niestety w tym roku. Myślałem ze na zlot będę mógł pojechać, ale 07.06 jadę na poligon i 18.06 wracam. I tak dobrze, bo niektórzy już koczują tydzień w lesie z kleszczami. Edited May 28, 2021 by Semi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 44 zl ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted June 2, 2021 Author Share Posted June 2, 2021 Przepraszam za zamieszanie Panowie w tym temacie. Moim błędem jest, że nie zaznaczyłem, iż w swoim najbliższym otoczeniu też zarzuciłem wici, no i dostałem bardziej niż uczciwą ofertę. Jeśli się sprawa rypnie, przynęty trafią na tą chwilę do @suwi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 1 godzinę temu, ArekH napisał: Przepraszam za zamieszanie Panowie w tym temacie. Moim błędem jest, że nie zaznaczyłem, iż w swoim najbliższym otoczeniu też zarzuciłem wici, no i dostałem bardziej niż uczciwą ofertę. Jeśli się sprawa rypnie, przynęty trafią na tą chwilę do @suwi. Bardzo nie uczciwie dam 45 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 43 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts