Jump to content

Zestaw przynęt.

ArekH
 Share

Recommended Posts

Przede wszystkim opłata przesyłki.  Reszta jest dla przyjaciół z forum. Nie zależy mi na zarobku. Choć jedną trzecią kosztów chciał bym odzyskać. Ale forumowiczom choć za dychę oddam. Nie pacanom co się dopiero zarejestrują. 

12 minut temu, ArekH napisał:

Przede wszystkim opłata przesyłki.  Reszta jest dla przyjaciół z forum. Nie zależy mi na zarobku. Choć jedną trzecią kosztów chciał bym odzyskać. Ale forumowiczom choć za dychę oddam. Nie pacanom co się dopiero zarejestrują. 

A niech stracę, dam Ci nawet i dwie.:grin-min:

• Like 1

1 minutę temu, Semi napisał:

A niech stracę, dam Ci nawet i dwie.:grin-min:

Dołożę ci nocleg! Ale pokaż się choć u mnie cwaniaku!.

Ty tak nie zapraszaj, bo jak zwalę się na głowę, to kijem nie wygonisz.:duchamp: A tak na serio, to na pewno się kiedyś wybiorę w objazd, ale nie będzie to niestety w tym roku. Myślałem ze na zlot będę mógł pojechać, ale 07.06 jadę na poligon i 18.06 wracam. I tak dobrze, bo niektórzy już koczują tydzień w lesie z kleszczami.

Edited by Semi

Przepraszam za zamieszanie Panowie w tym temacie. Moim błędem jest, że nie zaznaczyłem, iż w swoim najbliższym otoczeniu też zarzuciłem wici, no i dostałem bardziej niż uczciwą ofertę. Jeśli się sprawa rypnie, przynęty trafią na tą chwilę do @suwi.

• Like 1

1 godzinę temu, ArekH napisał:

Przepraszam za zamieszanie Panowie w tym temacie. Moim błędem jest, że nie zaznaczyłem, iż w swoim najbliższym otoczeniu też zarzuciłem wici, no i dostałem bardziej niż uczciwą ofertę. Jeśli się sprawa rypnie, przynęty trafią na tą chwilę do @suwi.

Bardzo nie uczciwie dam 45