Zola67 Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Poszukuję pudełko do uporządkowania koszyków i innych gadżetów do feedera klasycznego oraz metody. Matrix jakoś mnie nie przekonuje. Myślałem o Guru Fusion Feeder Boxie widzieliście jeszcze coś ciekawego? Jak wy przechowujecie koszyki itp? Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Pudełka z marketu Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 7 godzin temu, Zola67 napisał: Guru Fusion Feeder Boxie Przerost formy nad treścią. Osobiście nie kupię tego bo niby co takiego extra oferuje? Zajmowanie miejsca w przegrodach przez wyjmowane pojemniczki? No chyba że napis Guru. Zobacz na Michała. Groszowe sprawy w markecie a wszystko się mieści i można improwizować. Ja, trzymam koszyki do klasyka w materiałowym wentylowanym etui Korum. Pasuje mi do kieszeni w torbie tego samego producenta. Chyba już niedostępne. Pokrywa na zamek z siatki elastycznej. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zola67 Posted July 11, 2021 Author Share Posted July 11, 2021 Tylko ze ja chcę zmieścić koszyki pod metodę trzonki złączki ewentualnie koszyki klasyka. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Kiedyś kupiłem takie cuda. Leżały długo, bo nie mogłem znaleźć dla nich zastosowania, choć kupione były w celu trzymania właśnie koszyczków i podajników. Ostatnio jednak udało mi się je zapełnić.Po n pracy jeśli nie zapomnę to zrobię zdjęcie jak to wygląda w praktyce. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 https://angryfish.pl/wedkarstwo-feederowe/matrix-storage-box-8-compartment Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 (edited) 13 minut temu, ArekH napisał: https://angryfish.pl/wedkarstwo-feederowe/matrix-storage-box-8-compartment Bardzo drogie jak za jedno pudełko. Edited July 12, 2021 by Splot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 9 minut temu, Splot napisał: Bardzo drogie jak za jedno pudełko. Też tak uważam, ale mm wrażenie, że Zoli zależy na firmówce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Zgodnie z zapowiedzią wrzucam kilka fotek.Ps. Tych czerwonych wkładów jest więcej, ale nie korzystałem z wszystkich. Są opcje skrzynek bez tych pojemników z samymi przegródkami. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zola67 Posted July 12, 2021 Author Share Posted July 12, 2021 No te fajnie wcale nie muszą być firmowe. A gdzie je@elvis nabyłeś? Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts