Jump to content

Pudełko typu feederbox na koszyczki itp.

Zola67
 Share

Recommended Posts

Poszukuję pudełko do uporządkowania koszyków i innych gadżetów do feedera klasycznego oraz metody. Matrix jakoś mnie nie przekonuje. Myślałem o Guru Fusion Feeder Boxie widzieliście jeszcze coś ciekawego?

Jak wy przechowujecie koszyki itp?

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka

7 godzin temu, Zola67 napisał:

Guru Fusion Feeder Boxie

Przerost formy nad treścią. Osobiście nie kupię tego bo niby co takiego extra oferuje? Zajmowanie miejsca w przegrodach przez wyjmowane pojemniczki? No chyba że napis Guru. Zobacz na Michała. Groszowe sprawy w markecie a wszystko się mieści i można improwizować. Ja, trzymam koszyki do klasyka w materiałowym wentylowanym etui Korum. Pasuje mi do kieszeni w torbie tego samego producenta. Chyba już niedostępne. Pokrywa na zamek z siatki elastycznej. 

• Like 1

Tylko ze ja chcę zmieścić koszyki pod metodę trzonki złączki ewentualnie koszyki klasyka.

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka

Kiedyś kupiłem takie cuda. Leżały długo, bo nie mogłem znaleźć dla nich zastosowania, choć kupione były w celu trzymania właśnie koszyczków i podajników. Ostatnio jednak udało mi się je zapełnić.
Po n pracy jeśli nie zapomnę to zrobię zdjęcie jak to wygląda w praktyce. IMG_20210402_212254.jpgIMG_20210402_212243.jpg

• Like 3

9 minut temu, Splot napisał:

Bardzo drogie jak za jedno pudełko.

Też tak uważam, ale mm wrażenie, że Zoli zależy na firmówce. 

Zgodnie z zapowiedzią wrzucam kilka fotek.
Ps. Tych czerwonych wkładów jest więcej, ale nie korzystałem z wszystkich. Są opcje skrzynek bez tych pojemników z samymi przegródkami. IMG_20210712_183200.jpgIMG_20210712_183207.jpgIMG_20210712_183222.jpgIMG_20210712_183231.jpgIMG_20210712_183253.jpg

• Like 3