podlasiak Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Mam taką propozycję żeby zorganizować w przyszłym roku na majówkę lub w wakacje zlot forumowy. Fajnie było by usiąść wieczorem przy ognisku po całym dniu wędkowania z piwkiem czy z czymś mocniejszym i pogadać podzielić się doświadczeniami itp. Czasu jeszcze dużo jeziorko można wybrać fajnie by było. Na miejscu można by zorganizować forumowe zawody wędkarskie ehh lubię takie wypady hehe. Co wy na to ? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Jak tylko czas pozwoli jestem jak najbardziej ZA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 6, 2015 Administrators Share Posted December 6, 2015 Super pomysł. Myślę, że to kwestia czasu i chęci - problemem może być lokalizacja i ilość osób - jeszcze Nas mało, ale z drugiej strony od czegoś trzeba zacząć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Jeden wypad już był i było nad 4, więc w przyszłym roku będzie więcej. Sam myślałem o zawodach, bo to świetna forma promocji i spędzania czasu. Na razie mamy dość mocną ekipę około mazurską. Są ludzie z Mazur, Warmii i Podlasia. Może tym razem Elvis odwiedzi suwiego i będzie nas więcej. Na pewno zawody trzeba zrobić, bo to świetna forma promocji. Samo zorganizowanie wspólnego wędkowania trudne nie jest, tylko, jak znam życie ktoś musi po prostu rzucić miejsce i tyle. Jak będzie zima i lód, to z chęcią bym podjechał w jakimś wolnym czasie na wschód i powędkował krótką wędką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Ja ze swojej strony zapraszam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 15, 2017 Administrators Share Posted February 15, 2017 Rybomania 2017 nadchodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Co tam Rybomania,WIOSNA nadchodzi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 A co, zima zła? Ja tam i zimę lubię, tak jak w tym roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Nie umiem wędkować z użyciem samych szczytówek od feedera 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 2 minuty temu, stas1 napisał: Nie umiem wędkować z użyciem samych szczytówek od feedera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts