Jump to content

Zawody "Wiosna dlaRyb 2016"

Dominik
 Share

Recommended Posts

Niebawem nastąpi nowy rok i nowe pomysły na wędkarstwo. Chciałbym powoli zarzucić temat naszych zawodów forumowych. Uważam, że powinniśmy coś takiego zrobić, co pomoże w integracji i zachęci nowych użytkowników do aktywniejszego działania.

Pierwsze zawody proponowałbym na wiosnę. Może końcówka kwietnia, może środek. Chciałbym, by to były zawody spławikowo-gruntowe. Bez konkretnego podziału i sztywnego regulaminu. Ma być towarzysko, miło i śmiesznie. Lokalizacja z uwagi na obecną logistykę naszych użytkowników będzie pewnie gdzieś w północno-wschodniej Polsce. Wiem, że niemożliwym jest uszczęśliwienie wszystkich, ale trudno. Trzeba podjąć decyzje. Oczywiście chciałbym, by nie były to pierwsze i ostatnie zawody/spotkanie w 2016 roku, więc inne lokalizacje też pewnie będą dostępne w innych terminach.

Chciałbym byście zapodali jakieś sugestie dotyczące formy takich zawodów oraz to, czy chcielibyście wziąć w nich udział.

• Replies 31
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Dominik

10

• suwi

7

• Grendziu

5

• elvis

5

Top Posters In This Topic

Do ustalenia. Jezioro chyba będzie najlepsze z uwagi na to, że metoda gruntowa chyba będzie dominowała, a nie mamy ku temu odpowiedniej rzeki w okolicach.

Czekam na konkretny termin jeżeli tylko czas pozwoli zjawię się stanąć w szranki z kolegami z Forum :) 

Przy okazji może nareszcie brat mnie odwiedzi po niemal 6 latach :P

Pomysł ciekawy,jestem jak najbardziej zainteresowany ( o ile znajdzie się wolną chwilę ). Mój pomysł, żeby może zrobić zawody grupowe, np. 2/3 osobowe i dany team wygrywa a nie jedna osoba :)
Czekam na konkretniejsze informacje

No i fajnie, że jest odzew :)

Jako, że mają to być wiosenne zawody, to terminu upatrywał bym w kwietniu. Może 23-24. Oczywiście dużo się może jeszcze zmienić, ale jestem dobrej myśli :)

Zawody parami nie są głupie, ale na chwilę obecną nie mamy szans ustalić listy startowej, więc trudno wyrokować. Jeśli będzie kilka ekip i będzie chęć rozgrywania parami, to czemu nie.

Teraz jest to takie sondowanie potencjału, ale jak chcemy rozwinąć działalność forum, to taki event jest wręcz konieczny :)

Gadżety będą na pewno. Do tej pory ich nie ma, bo nasz kerownik Grendziu wybrzydzał w sprawie logo jak baba w obuwniczym. Teraz powinno coś ruszyć i w nowym roku zamówimy gadżeciki z logo (wypychacze, miarki, itp.) oraz jakieś koszulki.

Oprócz upominków na pewno będzie piwko i kiełbasa, jak to w porządnym, chrześcijańskim kraju :D