Administrators Grendziu Posted August 29, 2021 Administrators Share Posted August 29, 2021 Na wieczór zaserwuję dwa osobne posty z historii TT, mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości, MonWi do nas dołączy... "Dzień dobry? Atretochoana eiselti jest wodnym, prawdopodobnie żyworodnym, beznogim płazem. Gatunek ten jest jednym z największych przedstawicieli rodziny Typhlonectidae, a także największym bezpłucnym kręgowcem! Swoim wyglądem przypomina...no właśnie...sami oceńcie co przypomina?" Autor: MonWi ŹRÓDŁO: https://t.co/7uY7NzzTwC Mnie osobiście, to przypomina przerośniętą dżdżownice. Generalnie nazwa mi nic nie mówi, człowiek uczy się całe życie ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Łeee to jakieś kolejne zwierze którego w życiu nawet w zoo nie zobaczę. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts