Administrators Grendziu Posted August 30, 2021 Administrators Share Posted August 30, 2021 Pewnie każdy z wędkujących po stokroć słyszał hasło: "Panie tu nie ma ryb", no ale przecież to nie jest wina wędkujących - wg wędkarzy tylko... Może to jego wina? "Dzień dobry? Bobbit worm, oficjalnie Eunice aphroditois. Ukryte w piasku ciało ma około metra długości,chociaż zdarzają się i osobniki trzymetrowe. Ich potężne szczęki są jadowite, dzięki czemu są w stanie sparaliżować i wciągnąć pod powierzchnię piasku nawet potężne rybiszcze." AUTOR: MonWi Źródło: https://t.co/Ssu1PJQN86 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Nie chciał bym by wyszło że się czepiam, bo to faktycznie takie ciekawostki, ale nie sensowniej by było wstawiać coś na temat rodzimej fauny i flory? Jakieś węże , żmije, Jaszczurki. Nawet Borsuki, Jenoty czy inne Fredki. Któryś z tych gnojków zeszłego sezonu na Piaskach, w nocy, jak dżemałem, pogryzł mi dwa pudełka z robakami i jumnął 3l. wiaderko grochu i to zamknięte. Nie znalazłem. ( wiaderka) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted August 30, 2021 Author Administrators Share Posted August 30, 2021 8 minut temu, ArekH napisał: Nie chciał bym by wyszło że się czepiam, bo to faktycznie takie ciekawostki, ale nie sensowniej by było wstawiać coś na temat rodzimej fauny i flory? Jakieś węże , żmije, Jaszczurki. Nawet Borsuki, Jenoty czy inne Fredki. Któryś z tych gnojków zeszłego sezonu na Piaskach, w nocy, jak dżemałem, pogryzł mi dwa pudełka z robakami i jumnął 3l. wiaderko grochu i to zamknięte. Nie znalazłem. ( wiaderka) Jadę z tym co autor proponuję, ja sam nie potrrafię wyszukiwać czegoś takiego i robić fajnego twitta z tego, może i doczekamy się przykładów rodzimych. Wklepuję to, bo się przy tym uśmiecham, a i że mogę to niech rośnie chmura. Negocjację trwają, aby MonWi sama coś klepała tutaj w przyszłości, ale wiesz jak to jest z chęciami do życia na forum... Inne media są jakby to delitanie ująć, bardziej wyraziste i mają więcej fanów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 50 minut temu, ArekH napisał: Nie chciał bym by wyszło że się czepiam, bo to faktycznie takie ciekawostki, ale nie sensowniej by było wstawiać coś na temat rodzimej fauny i flory? Jakieś węże , żmije, Jaszczurki. Nawet Borsuki, Jenoty czy inne Fredki. Któryś z tych gnojków zeszłego sezonu na Piaskach, w nocy, jak dżemałem, pogryzł mi dwa pudełka z robakami i jumnął 3l. wiaderko grochu i to zamknięte. Nie znalazłem. ( wiaderka) Dajesz Panie Majster dalej: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebzon Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 2 godziny temu, NPC napisał: Dajesz Panie Majster dalej: O, w mordę! Dawno niewidziane! ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts