Administrators Grendziu Posted December 27, 2021 Administrators Share Posted December 27, 2021 Jak już wspominialśmy w tym roku, po 2 latach nie do końca nam się udaje spotkać w jednym stałym terminie. Ze względu na to, że raz, zrezygnowałem z zawodów, u nas na łowisku w tym roku raczej nie będzie zawodów fundacyjnych, myślę, że możemy tak się zebrać aby nas było WIELE, co Wy na to, czekam na propozycje najbardziej zainteresowanych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 27, 2021 Author Administrators Share Posted December 27, 2021 Las rąk za i przeciw widzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted December 27, 2021 Share Posted December 27, 2021 Pisać w grudniu o obecności na imprezie w czerwcu/wrześniu? Owszem można, ale ile z tego da się zaplanować i przełożyć w real? U mnie jest to niewykonalne, abym teraz określił będę / nie będę na 100% w tej chwili. ??? ... a po za tym, to ci twoi koledzy z forum są mocno podejrzani i nie wiem czy chciałbym ich spotkać p.s. piszę "ci", "twoje" z "małej", bo uważam, że między kumplami nie trzeba se czapkować ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 27, 2021 Share Posted December 27, 2021 Podchodząc bardzo samolubnie, najchętniej 1 połowa sierpnia. Mam urlop i wekend nie powinien stanowić problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tench_fan Posted December 27, 2021 Share Posted December 27, 2021 Należę chyba do najbardziej zainteresowanych. Dopasowywałem się do każdego terminu i tak też będzie tym razem. Z mojej perspektywy czym prędzej tym lepiej, bo krótszy czas oczekiwania.? Jasnym jest też, że raczej nie przed majem ze względu na aktywność rybek i optymalne temperatury dla przyjemnego biwakowania i nie później niż we wrześniu. Jedynie jakiś pogrzeb, choroba moja lub bliskich mogłaby mnie powstrzymać przed przyjazdem. Co ustalicie do tego się dopasuję i swoje plany ułożę pod tym kątem. Tak czy inaczej ostatecznie kogoś nie będzie. Szkoda, że wielu nie dociera rok po roku. Warto być. Zresztą kto był ten wie.? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 6, 2022 Author Administrators Share Posted January 6, 2022 Proponuje wrzesień pierwszy lub drugi tydzień, co Wy na to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Jeśli by do tego doszło, że miałbym się tam kiedyś pojawić, to właściwie tylko okres wakacyjny wchodzi w grę. Dzieciaki, szkoła itd. dlatego u mnie wrzesień odpada ? p.s. niech będzie wrzesień, wtedy nie będę musiał wymyslać nowych powodów, żeby nie przyjechać 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 6, 2022 Author Administrators Share Posted January 6, 2022 1 godzinę temu, Hotpoint napisał: Jeśli by do tego doszło, że miałbym się tam kiedyś pojawić, to właściwie tylko okres wakacyjny wchodzi w grę. Dzieciaki, szkoła itd. dlatego u mnie wrzesień odpada ? p.s. niech będzie wrzesień, wtedy nie będę musiał wymyslać nowych powodów, żeby nie przyjechać Pisali w radio, że masz bardziej dzieci na wydaniu, może że sam musisz zakładać im mundurek do szkoły ??? Nie ma wymówek ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 8, 2022 Author Administrators Share Posted January 8, 2022 Ostatni weekend sierpnia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 2 minuty temu, Grendziu napisał: Ostatni weekend sierpnia? Wrzesień ? ??? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts