Administrators Grendziu Posted December 12, 2015 Administrators Share Posted December 12, 2015 Większość z Nas jest zabiegana, nie ukrywajmy też, że wędkarstwo jako hobby jest dość drogim sportem. Ja przez ten portal prawie przez dwa miesiące nie byłem na rybach - coś kosztem czegoś Za to wiem, że od forum i portali wędkarskich jestem uzależniony. Dziś też wiem, że imprezy rodzinne w weekendy są dla mnie przeszkodą, szczerze wolę ten czas poświecić swojej pasji, swojej chorobie, jestem uzależniony Czas nad wodą spędzam maksymalny jak tylko mogę, trudno jest mi go obliczyć. No i te forum zaburzyło mi poniekąd inny czas na piłkę nożną... A to się pogłębia i końca nie widać. A jak u Was z czasem i poświęceniem dla pasji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Jak pogoda byłaby lepsza i czasu więcej mógłbym nie wracać do domu Wielokrotnie byłem na rybach i już miałem wracać ale jeszcze chwilkę jeszcze chwilkę i parę godzin później tel gdzie jesteś miałeś dawno być w domu Może kiedyś wygram w totka i kupię dom nad jeziorem i będę mógł jeszcze więcej czasu spędzać na rybach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Ja wiem co chcecie powiedzieć chłopaki. Mam ten temat przerobiony,a i spojrzenie teraz znacznie czystsze. Ja sam nieraz byłem nad wodą a w domu moja Anula użerała się z chorymi dzieciakami. To jest szeroki temat. Bardzo niebezpieczny. Nasze Ego może tu niezmiernie ucierpieć. To nie powód by go unikać. Piszmy szczerze i zobaczymy co się urodzi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Ja jestem na dorobku i mam małe dziecko. Ryby są wtedy, jak ogarnę robotę i rodzinę. Teraz robię za dwóch, by w przyszłości łowić za dwóch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MjMaciek Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Ja w swym życiu za dużo czasu nad wodą spędziłem . Bywały lata że dzień za dniem , noc za nocą siedziałem całymi tygodniami, owszem ryb trochu się wyjęło.... W tym momencie mam inne priorytety, rodzina nr.1 potem rybki. Obecnie koncentruje się czasowo na rybach i wybieram miejsca gdzie można coś złowić. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Niezmierne rozważne macie chłopcy podejście do życia. Ja byłem dużo młodszy i o wiele głupszy. Wiele spraw chciałbym naprawić ale już się nie da. Rozum przyszedł z wiekiem. Doskonale dobieracie priorytety. Wróciłem z wojska i na siłę chciałem się usamodzielnić. Mam to szczęście że pani mojego serca to rozsądna i mądra kobieta. Ogarnęła temat chyba za nas oboje. Wychowała nasze dzieci rozważnie. Coś tam od siebie dołożyłem . Nie było u nas wychowania bezstresowego. Było zgodne z podejściem przodków. Bachor ma słuchać i szanować rodziców. Wiadomo, że ma przede wszystkim myśleć, ale jakiś kierunek trzeba wskazać. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts