Administrators Grendziu Posted December 13, 2015 Administrators Share Posted December 13, 2015 Aż tak bardzo jeszcze z testowaniem w swoim życiu nie poszedłem, aby bawić się zestawami przed wyjściem na ryby. Uważam to za błąd w swoim wydaniu, może trochę bardziej z lenistwa, bo takie testy dają dużo do przemyślenia. Widzimy jak nasz cały zestaw zachowuję się w wodzie, możemy coś udoskonalić, przemyśleć, a tym samym docelowo w przyszłości mieć lepsze wyniki. Bawicie się w domu przed wyjściem nad wodę? Jakie są Wasze przemyślenia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Testy zanęty robiłem juz dawno ale zachowanie się przynęty i całego zestawu rozpocząłem dopiero w tym roku . Teraz wiem jak dana przynęta zachowuje się w wodzie i co zrobić aby lepiej ją wyeksponować . Plecionki i zyłki które pływają i robią w wodzie brzuch a które toną i nie płoszą ryb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 13, 2015 Author Administrators Share Posted December 13, 2015 Myślę, że zimą też porobię kilka testów, jeśli będzie mi się chciało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Potrzeba czasu i bałagan też się robi niemały ale co sprawdzimy to nasze. Na balkonie nawet rzucałem oblepionym podajnikiem do wiadra z wodą aby sprawdzić czy zanęta nie rozpadnie się uderzając o wodę i czy spada ołowiem do dołu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 13, 2015 Author Administrators Share Posted December 13, 2015 Z tym czasem właśnie może być problem, a jak już go mam to siedzę do oporu na rybach. Dziś byłem nad Czarnym w te wietrzysko pokazać ojcu miejscówkę i woda jest tak czysta, że takie testy można robić także nad wodą jakby co A tutaj pójdę na łatwiznę i Was poczytam, bo jak kobieta zobaczy, że bawię się miskami , pojemnikami i zanętą to za chwilę mnie z domu wyrzuci, bo stwierdzi, że zbzikowałem totalnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 A co chcesz wiedzieć może już testowałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 13, 2015 Author Administrators Share Posted December 13, 2015 A wszystko co jest do opisania słowami i pokazania na zdjęciach - sporo można sobie nawbijać do głowy w ten sposób Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Będę miał chwilę to wstawie swoje testy, może się komuś przydadzą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Grendziu, a ja liczyłem,że to właśnie Ty przeprowadzisz pewne testy nad tą swoją krystalicznie czystą wodą. Może na wiosnę uda mi się Ciebie zmobilizować. Mam pewien pomysł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 13, 2015 Author Administrators Share Posted December 13, 2015 5 minut temu, Elvis napisał: Grendziu, a ja liczyłem,że to właśnie Ty przeprowadzisz pewne testy nad tą swoją krystalicznie czystą wodą. Może na wiosnę uda mi się Ciebie zmobilizować. Mam pewien pomysł. Tam mogę testy robić nie ma problemu Byle nie na chacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts