Jump to content

Ulubieni youtuberzy wędkarscy

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Co podczas oglądania filmu przyciąga Waszą uwagę? Jak długie filmy jesteście w stanie oglądać? Czego szukacie w sieci? Które kanały są Waszymi ulubionymi?
Czego jest wg Was za mało, a chcielibyście zobaczyć?

Ja dwa / trzy sezony zimą spędziłem z tym Panem. Sergey Popov - dużo w sumie gada, ale sporo można z Niego wyciągnąć.
Poniżej jeden z przykładowych jego filmów :)

• Like 1

Hmm sam rozważałem założenie takiego kanału ale obawiam się że nie miałbym na to zbyt wiele czasu. Co do kanałów Ja osobiście lubię Fishing With Ace, Profil o tematyce spinningowej - gość przyciąga moją uwagę i po prostu lubię go oglądać. Nie cierpię za to kanału wędkarska tuba. 2 gości uważa się za speców od wszystkiego czasem takie pierdoły gadają że się rzygać chce. Dużo gadania mało wyników nie cierpię czegoś na siłę lecz podkreślam jest to tylko moja opinia i proszę się nią nie sugerować i przepraszam jeśli kogoś uraziłem. Pozdrowionka

• Like 2

• Administrators

Podlasiak, a ja akurat lubię chłopaka z Fishing With Ace, i humor z w Wędkarskiej Tuby. Dodam do tej drużyny Crazy Fishermenów, oraz coś spokojnego co ostatnio poznaję to Wędrówki z wędką.

Warto na forach chwalić, krytyka może kogoś urazić, ktoś się może obrazić, może nie zrozumieć - aczkolwiek to tylko moja ocena i jeśli kogoś uraziłem to sorry :P 

• 10 months later...

Ostatnio zacząłem oglądać filmy Warmuza fajne warto zerknąć szczególnie ci którzy zaczynają swoją przygodę z karpiami Nagrywają swojskie chopy :)

Moim ulubionym  ytuberem byłby zapewne Grendziu :(,  ale jakoś nie może się przełamać w takim przypadku Górek , Horemski , Luk , Glina Natura ,,,,

Edited by KaZuYa