Administrators Grendziu Posted January 26, 2022 Administrators Share Posted January 26, 2022 Już wczoraj tworzyłem ten wątek, jednak coś mi przerwało. Powierzchniowo podobne do "mojego" Margonina, jeśli mnie jeden typ zaprosi, niekoniecznie na płotki to przyjadę tam łajba. Nie doczytałem, czy można tam pływać na spalanie? Są tam jakieś drapieżniki? Jezioro Barlineckie – jezioro w zachodniej Polsce w woj. zachodniopomorskim, w pow. myśliborskim, w gminie Barlinek, na Pojezierzu Myśliborskim. Wikipedia Rodzaj jeziora: przepływowe Głębokość • średnia • maksymalna: ; 7,1 m; 18,0 m Powierzchnia: 250,0-259,1 ha Klasa czystości wody: II (w roku 2001) Rzeki wypływające: Młynówka Wymiary • max długość • max szerokość: 3,770 km; 2,500 km Źródło: Wikipedia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 32 minuty temu, Grendziu napisał: można tam pływać na spalanie Oczywiście. Do momentu aż cię nie złapią. ??? Strefa ciszy. 33 minuty temu, Grendziu napisał: Są tam jakieś drapieżniki? Tak, ja i narodowa drużyna siatkarzy, ale oni łowią głównie nocą. ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 26, 2022 Author Administrators Share Posted January 26, 2022 2 minuty temu, Hotpoint napisał: Strefa ciszy Na szczęście mam najlepszy silnik dziobowy na świecie i jest elektryczny? Czasami zawodzi, ale ma też wiosło w razie czego ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts