Administrators Grendziu Posted February 16, 2022 Administrators Share Posted February 16, 2022 Co prawda mamy podobny wątek o "zmutowanej tolpydze" ale o tej rybie jako tako nie. Mnie uczono za dzieciaka, że bierze na ziarnko maku podzielono na 4 części ??? Pamiętam też, że mięso jakoś mi nie smakowało, konsumowałem to coś w ubiegłym wieku ostatnio??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Jak byłem jeszcze kaszojad, to Nasz sąsiad rybak często tołpygi takie po 15-20kg moim rodzicom przynosił. Nigdy nie byłem jej fanem... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebzon Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 1 godzinę temu, mav3rick napisał: Jak byłem jeszcze kaszojad, to Nasz sąsiad rybak często tołpygi takie po 15-20kg moim rodzicom przynosił. Nigdy nie byłem jej fanem... Ale że za małe porcje?? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 1 godzinę temu, Grendziu napisał: Co prawda mamy podobny wątek o "zmutowanej tolpydze" ale o tej rybie jako tako nie. Nudzi się Tobie. Musisz psuć wizerunek forum tym szkodnikiem? ? Jeszcze tak brzydkim. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 16, 2022 Author Administrators Share Posted February 16, 2022 30 minut temu, ArekH napisał: Nudzi się Tobie. Musisz psuć wizerunek forum tym szkodnikiem? ? Jeszcze tak brzydkim. Czasami tak, wywaliłem Netflix i poznaje na nowo YT. A tych Panów lubię posłuchać. Pamiętam jak na jeziorze Starskim za dzieciaka ( w sieci znane bodajże jako Prusinieckie) gdy zamykało się drzwi od trabanta to cała woda "dygotała spławem". Nie lubiłem nigdy tej dziwnej, zdeformowanej głowy ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 1 minutę temu, Grendziu napisał: Nie lubiłem nigdy tej dziwnej, zdeformowanej głowy ??? No właśnie. ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 16, 2022 Author Administrators Share Posted February 16, 2022 2 godziny temu, ArekH napisał: No właśnie. ? Za małego dzieciaka , nie wiem do lat 10ciu myślałem, że to głowa człowiekowatych??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts