Administrators Grendziu Posted February 18, 2022 Administrators Share Posted February 18, 2022 Wiele się o tym jeziorze mówi od lat, wśród braci spinningowej, a co za tym idzie turystyce wędkarskiej. Jak widać, doczekaliśmy się też GPX Mistrzostw Świata, które odbędą się 2 października i nawet PZW jest organizatorem... http://mosir.orzysz.pl/aktualnosci/orzysz-szykuje-sie-do-wedkarskich-mistrzostw-swiata_420 Orzysz – jezioro położone na Pojezierzu Mazurskim, w Krainie Wielkich Jezior Mazurskich, w województwie warmińsko-mazurskim, w powiecie piskim, w gminie Orzysz. Na południowo-zachodnim brzegu jeziora leży miasto Orzysz. Wikipedia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 13, 2022 Author Administrators Share Posted May 13, 2022 No to lecimy na GPX Polski ??? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 13, 2022 Author Administrators Share Posted May 13, 2022 Piękna duża woda, jutro chwila prawdy ile jestem wart w spinnie z zawodowcami z ekstraklasy ??? 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 13, 2022 Author Administrators Share Posted May 13, 2022 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelL Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Liczymy na obszerną relację! Powodzenia! ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 14, 2022 Author Administrators Share Posted May 14, 2022 14 godzin temu, PawelL napisał: Liczymy na obszerną relację! Powodzenia! ? Jest dobrze, mogło być lepiej, wstydzić się nie będziecie za mnie??? szczegóły we wtorek ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Gdzie Ty jesteś w klasyfikacji? Nie widać Ciebie tam [mention=362]Kubik[/mention] dobra pozycja na tyle ekip i duża szansa na największą rybę zawodów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 15, 2022 Author Administrators Share Posted May 15, 2022 7 godzin temu, mav3rick napisał: Gdzie Ty jesteś w klasyfikacji? Nie widać Ciebie tam [mention=362]Kubik[/mention] dobra pozycja na tyle ekip i duża szansa na największą rybę zawodów Jestem rezerwowym "w ostatniej chwili", nie zweryfikowano danych. Robert jak na razie największa ryba, moja druga największa ryba zawodów. Generalnie miałem 3 szczupaki, mój partner okonia, 24miejsce po pierwszym dniu. Dzisiaj może wszystko się zmienić??? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Jestem rezerwowym "w ostatniej chwili", nie zweryfikowano danych. Robert jak na razie największa ryba, moja druga największa ryba zawodów. Generalnie miałem 3 szczupaki, mój partner okonia, 24miejsce po pierwszym dniu. Dzisiaj może wszystko się zmienićTe 78cm to Twoje? Brawo[mention=2]Grendziu[/mention] oby dzisiaj było lepiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 16, 2022 Author Administrators Share Posted May 16, 2022 Dnia 15.05.2022 o 08:26, mav3rick napisał: Te 78cm to Twoje? Brawo[mention=2]Grendziu[/mention] oby dzisiaj było lepiej Tak. Wróciliśmy szczęśliwie, a ja zakochałem się w tej wodzie. Drugi dzień ciężki do łowienia, ale utrzymaliśmy pozycję i w generarce awans na 18miejsce. Presją była niesamowita, ale ją wytwarzali głównie zawodnicy. Ja chciałem zobaczyć wodę na której rozgrywane będą MŚ i zobaczyć jak bardzo kręcą mnie zawody. Jest satysfakcja przede wszystkim, że z Poznania byliśmy najlepsi, a indywidualnie ponoć gdyby były zawody, byłbym w top 10 albo grubo wyżej ? Z chęcią pojadę tam kiedyś na wakacje ??? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts