Jump to content

Jezioro Orzysz

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Wiele się o tym jeziorze mówi od lat, wśród braci spinningowej, a co za tym idzie turystyce wędkarskiej.

Jak widać, doczekaliśmy się też GPX Mistrzostw Świata, które odbędą się 2 października i nawet PZW jest organizatorem...

http://mosir.orzysz.pl/aktualnosci/orzysz-szykuje-sie-do-wedkarskich-mistrzostw-swiata_420

Orzysz – jezioro położone na Pojezierzu Mazurskim, w Krainie Wielkich Jezior Mazurskich, w województwie warmińsko-mazurskim, w powiecie piskim, w gminie Orzysz. Na południowo-zachodnim brzegu jeziora leży miasto Orzysz. Wikipedia

• 2 months later...
  • Administrators

Piękna duża woda, jutro chwila prawdy ile jestem wart w spinnie z zawodowcami z ekstraklasy ???

IMG_20220513_115630.jpg

IMG_20220513_115556.jpg

IMG_20220513_104808.jpg

IMG_20220513_104811.jpg

• Like 4

• Administrators
14 godzin temu, PawelL napisał:

Liczymy na obszerną relację!

Powodzenia! ?

Jest dobrze, mogło być lepiej, wstydzić się nie będziecie za mnie??? szczegóły we wtorek ???

Gdzie Ty jesteś w klasyfikacji? Nie widać Ciebie tam [mention=362]Kubik[/mention] dobra pozycja na tyle ekip i duża szansa na największą rybę zawodów

• Administrators
7 godzin temu, mav3rick napisał:

Gdzie Ty jesteś w klasyfikacji? Nie widać Ciebie tam emoji2957.png[mention=362]Kubik[/mention] dobra pozycja na tyle ekip emoji123.png i duża szansa na największą rybę zawodów emoji123.png

Jestem rezerwowym "w ostatniej chwili",  nie zweryfikowano danych. Robert jak na razie największa ryba, moja druga największa ryba zawodów. Generalnie miałem 3 szczupaki, mój partner okonia, 24miejsce po pierwszym dniu. Dzisiaj może wszystko się zmienić???

• Like 1

Jestem rezerwowym "w ostatniej chwili",  nie zweryfikowano danych. Robert jak na razie największa ryba, moja druga największa ryba zawodów. Generalnie miałem 3 szczupaki, mój partner okonia, 24miejsce po pierwszym dniu. Dzisiaj może wszystko się zmienić
Te 78cm to Twoje? Brawo[mention=2]Grendziu[/mention] oby dzisiaj było lepiej

• Administrators
Dnia 15.05.2022 o 08:26, mav3rick napisał:

Te 78cm to Twoje? Brawo[mention=2]Grendziu[/mention] emoji123.pngemoji482.png oby dzisiaj było lepiej emoji41.png

Tak.

Wróciliśmy szczęśliwie, a ja zakochałem się w tej wodzie. Drugi dzień ciężki do łowienia, ale utrzymaliśmy pozycję i w generarce awans na 18miejsce.

Presją była niesamowita, ale ją wytwarzali głównie zawodnicy. Ja chciałem zobaczyć wodę na której rozgrywane będą MŚ i zobaczyć jak bardzo kręcą mnie zawody. Jest satysfakcja przede wszystkim, że z Poznania byliśmy najlepsi, a indywidualnie ponoć gdyby były zawody, byłbym w top 10 albo grubo wyżej ?

Z chęcią pojadę tam kiedyś na wakacje ???

received_600508147598757.jpeg

• Like 3