Ardiansson Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Chiny są passé. Teraz wziąłem się za Japonię. ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 21, 2022 Administrators Share Posted February 21, 2022 5 minut temu, Hotpoint napisał: Chiny są passé. Teraz wziąłem się za Japonię. ? zakładaj wątek i dawaj linki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted February 21, 2022 Author Share Posted February 21, 2022 13 minut temu, Grendziu napisał: zakładaj wątek i dawaj linki Ci założę to ci się źle zrobi Narazie jedzie drugi badyl. Pierwszego już w zakupach wrzuciłem to pewnie nawet nie wiedziałeś co to jest w tym opakowaniu ? ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 21, 2022 Administrators Share Posted February 21, 2022 No dajesz, pochwal sie, gdzie kupujesz, po co, dlaczego to będzie leżeć zamiast łowic, jaki portal zakupowy polecisz, może jakieś sprawdzone marki etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZuYa Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Też z chęcią bym popatrzył oczywiście jeżeli nie tajemnica ... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted February 21, 2022 Author Share Posted February 21, 2022 Kupiłem przez eBay. Shimano Dialuna 3,20 m 6-32 g. Długi spin z przeznaczeniem na troć z plaży. Nigdy nie miałem do czynienia z lepszym spinem Shimano i jestem pod wrażeniem jak jest wykonany. Jest to wersja na rynek japoński. Niedostępna w Europie w oficjalnej dystrybucji. Zamówiłem też trochę mocniejszą wersję: 3.20 m do 45 g Warto dodać, że lepiej płacić przez PayPal, jak kartą na eBay, bo wychodzi taniej. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted February 21, 2022 Author Share Posted February 21, 2022 Gdyb ktoś miał ochotę poczytać co to za spin. https://fish.shimano-eu.com/content/fish/eu/gb/en/homepage/Product-detail.P-DIALUNA_S.html W Europie kończą się na 3.05 m 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 21, 2022 Administrators Share Posted February 21, 2022 26 minut temu, Hotpoint napisał: Gdyb ktoś miał ochotę poczytać co to za spin. https://fish.shimano-eu.com/content/fish/eu/gb/en/homepage/Product-detail.P-DIALUNA_S.html W Europie kończą się na 3.05 m Ile razy będziesz na tych trociach na morzu w roku i ile już złowiłeś, dla kolegi pytam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted February 21, 2022 Author Share Posted February 21, 2022 11 minut temu, Grendziu napisał: Ile razy będziesz na tych trociach na morzu w roku i ile już złowiłeś, dla kolegi pytam Zapytaj kolegi jakie to ma znaczenie? Moja kasa, mój komfort a resztę mam głęboko w dupie i ? to powinno to kogoś interesować. ? Mogę nim wlace nie łowić i użyć jako tyczek do pomidorów i też będzie pieknie. ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 21, 2022 Administrators Share Posted February 21, 2022 48 minut temu, Hotpoint napisał: Zapytaj kolegi jakie to ma znaczenie? Bo chciałby recenzję profesjonalną i fotki z rybą na kiju??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts