NPC Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 (edited) Edited March 14, 2022 by NPC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 14, 2022 Administrators Share Posted March 14, 2022 2 godziny temu, NPC napisał: Ciekawe ile taki klikacz kosztuję ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebzon Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 26 minut temu, Grendziu napisał: Ciekawe ile taki klikacz kosztuję ? Ja tam nożykiem robię nacięcia na rękojeści wędki.? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted March 14, 2022 Author Share Posted March 14, 2022 35 minut temu, Grendziu napisał: Ciekawe ile taki klikacz kosztuję ? W UK 18 funtów czyli około 100 zł, znając podejście handlarzy to będzie 120-150 PLN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 14, 2022 Administrators Share Posted March 14, 2022 31 minut temu, Linek727 napisał: Ja tam nożykiem robię nacięcia na rękojeści wędki.? A ja na czole między oczami? Gadżet uważam za zbędny, choć jak łowię po kilkadziesiąt okoni w 3h to by się przydał ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 14, 2022 Administrators Share Posted March 14, 2022 Ha, nawet nie wiem jak to się fachowo nazywa, ale Preston z ceną przegiął, choć wiadomo, że mocowany do fotela może mieć wartość dodana. Gugluje sobie właśnie po haśle"klikacz wędkarski" i ceny zaczynają się poniżej 10zł, i za tyle mógłbym się skusić, ale ceny też są powyżej 50zl. Hmmm czy mi się to przyda czy nie, a Wam po co coś takiego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 5 minut temu, Grendziu napisał: a Wam po co coś takiego? Na grzyby to może do liczenia prawdziwków by się przydał, a na rybach nie widzę dla siebie zastosowania tego urządzenia. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grych Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 (edited) 5 minut temu, Semi napisał: Na grzyby to może do liczenia prawdziwków by się przydał, a na rybach nie widzę dla siebie zastosowania tego urządzenia. Kiedyś ojciec jak jeździł do Hiszpanii strzyc owce miał taki klikacz ? Nigdy by mi nie przyszło do głowy, żeby zastosować to w wędkarstwie ? Ale co ja tam wiem, ja jestem prosty chłopak Edited March 14, 2022 by grych 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebzon Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 1 godzinę temu, Grendziu napisał: A ja na czole między oczami? Gadżet uważam za zbędny, choć jak łowię po kilkadziesiąt okoni w 3h to by się przydał ? Stąd ta marsowa mina? ? Kupiłem kiedyś coś takiego. Stoper też. Nawet nie wiem, gdzie to wszystko leży. Przestałem się spieszyć. I tak nigdzie nie zdążę. Fajne uczucie, polecam. ? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 15, 2022 Share Posted March 15, 2022 https://allegro.pl/oferta/ag75-klikacz-reczny-licznik-mechaniczny-pedometer-11160977838? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts