Jump to content

Centrum uzależnień

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Wątek z założenia ma być śmieszny, no, ale uzależnienie to poważna sprawa :P

Moje to:
1. Wędkarstwo - wiadomo nie da się żyć bez tego i na żywo i o co obawiam się najbardziej to wędkarstwo online - maskara non stop tu siedzę coś poprawiam, piszę, a jak mnie nie ma to o tym myślę.

2. Pepsi - niby dałem sobie z tym radę, niby nie piję w tygodniu, ale jak jest weekend to z alko i potem na kaca z chęcią wypijam hektolitrami.

3. Piłka nożna i trening - niby mam prawie 100kg, wiek emerytalny, ale za piłką idę ganiać i biegać będę, aż się nie posypię.

4. Sport - powoli mi przechodzi, bo nie mam czasu na nic innego niż dlaRyb.pl ostatnio :P

Jak u Was łobuzy?

Witam wszystkich jestem Łukasz i jestem uzalezniony 

Wędkarstwo jak mam okazję to nie ma mowy abym nie skorzystał :)

Piwo bo mocniejszych nie lubię ale i nie gardzę na imprezach a tak to lubię czasem wypić dobrego browarka :P

Niegdyś siatkówka ale zdrowie padło i pozostaje mi oglądać naszą reprezentację w TV

Widziałem kilka fajnych noży miałem Kabara ale mi ukradli i jakoś przeżyłem, kolega złamał mi wędkę i mało go nie zabiłem na szczęście oddał kasę, ale każdy ma swoje priorytety :)