Administrators Grendziu Posted December 16, 2015 Administrators Share Posted December 16, 2015 Ciekawe czy mój syn kiedyś będzie miał możliwości za 30 lat łowić jak ja dzisiaj, czy założy sobie jakieś okulary, dodadzą mu jakieś zapachy i totalnie wybierze świat wirtualny. Ja wolę tu i teraz i czuć hol ryby gdy sam ją złowię... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 A mi sie podoba Jak mówię i piszę o karpiach (wiadomo jak), to ludzie odpowiadają o jakiejś chęci poczucia ryby na kiju. Tu maja idealny sprzęt, by to zrobić. Nie będą musieli wychodzić z domu nawet. Będą spełnieni wędkarsko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 17, 2015 Author Administrators Share Posted December 17, 2015 45 minut temu, Dominik napisał: A mi sie podoba Jak mówię i piszę o karpiach (wiadomo jak), to ludzie odpowiadają o jakiejś chęci poczucia ryby na kiju. Tu maja idealny sprzęt, by to zrobić. Nie będą musieli wychodzić z domu nawet. Będą spełnieni wędkarsko Toż to łatwiej kupić sobie gruby sznur i się poprzeciągać. Raz jeden robi za karpiszona, raz drugi Nic nie zastąpi mi ryb, wody i przyrody w realu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Hol ryby to świetna sprawa ale otoczenia w którym się zasadzamy śpiew ptaków zapach wody podmuch wiatru a nawet i ciepły letni deszcz to o to w tym chodzi. A nie siedzieć w domu przed TV i udawać, że jest się na rybach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts