Administrators Grendziu Posted December 16, 2015 Administrators Share Posted December 16, 2015 Sam nigdy nie miałem jakiejś presji na to aby brać udział w zawodach wędkarskich, dla mnie to bardziej hobby niż sport, za to wiele razy zastanawiałem się ile przez całe życie zdobyłem medalowych ryb. Pewnie niezliczoną ilość wśród leszczy i płoci, może kilka linów też by się znalazło, jakiś węgorz - ściana z medalami pewnie byłaby zapełniona. Trochę żałuję, że nie zgłaszałem tych wszystkich rybek, ale za to może w tym wątku będę informował w przyszłości jaki medal zdobyłem - oby się udało A jak będzie rekord Polski to obiecuję, że zgłoszę. Panowie i Panie macie jakieś medale z zawodów lub zgłoszeń medalowych ryb? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Posiadam brązowy medal W Ś jest wielkości 50 gr więc na ścianę troche by ich trzeba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Jest nowy rekord Polski !!! Karp 34.500 kg złowiony na zb.Elektrowni Rybnik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Niezła wiadomość Elvis, wygląda na to, że to pierwsze doniesienie. Niezły tucznik karpiowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 2, 2016 Author Administrators Share Posted March 2, 2016 @Elvis i @Kotwic Wasze wpisy o rekordach przeniosłem tutaj, jak i swoją nową muzyczkę - miłego dnia Dawno się tak nie ubawiłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Jako off top tego tematu? Przecież to nie ma związku, bo żaden z nas tej ryby nie złapał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 2, 2016 Author Administrators Share Posted March 2, 2016 17 minut temu, Elvis napisał: Jako off top tego tematu? Przecież to nie ma związku, bo żaden z nas tej ryby nie złapał. Myślałem o tym aby wszystkie rekordy tutaj wrzucać, nawet te nie nasze. Gdzieś coś kiedyś było także o leszczu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Jeśli zaś chodzi o zdobycze to bardzo proszę: Coś jeszcze by się znalazło. Z tych jestem najbardziej dumny. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Tutaj zrobimy zamieszanie w zakresie osiągnięć naszych, forumowiczów i znanych osób. Wątek rekordów pojawi się tuż obok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Parę zrobię zdjęcia z pracy to pokaże wiecej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts