Splot Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 @Sołtys stan może Ty powiesz czy na odcinku Bobru w Żaganiu można coś złowić? I czy to jest rzeka "górska" z oboszczebiami?Pięknie ona, pobudza wędkarską wyobraźnię. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 @Sołtys stan może Ty powiesz czy na odcinku Bobru w Żaganiu można coś złowić? I czy to jest rzeka "górska" z oboszczebiami?Pięknie ona, pobudza wędkarską wyobraźnię. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Jak jesteś na Żaganiu to 30 minut drogi do mnie na Nysę masz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted April 16, 2022 Author Share Posted April 16, 2022 Jak jesteś na Żaganiu to 30 minut drogi do mnie na Nysę masz Tylko tutaj mam 10minut do rzeki. Łowiłeś kiedyś? Nysa bardziej rybna? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 Bóbr bardziej rybny. Okolice Żagania mają bardzo dobrą opinię, górska powyżej Żagania się zaczynała, ale nie wiem od którego momentu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts