mav3rick Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 Potrzebuję kupić kołowrotek do spinningu do maks 400zł. Rozmiar 4000, niskie przełożenie. Co byście polecili? Używa ktoś nowego Shimano Nasci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christhof70 Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 penn slammer, potem lekka przepaść ?, dale to u mnie. ryobi zaubery klasyczne, arctica klasyczna i applasuse cr chyba. ilu wędkarzy tyle opinii. moja jest taka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christhof70 Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 40 minut temu, mav3rick napisał: Potrzebuję kupić kołowrotek do spinningu do maks 400zł. Rozmiar 4000, niskie przełożenie. Co byście polecili? Używa ktoś nowego Shimano Nasci? w drapieżniku masz zaubery po 250 zeta. jakieś promo jest. wiem, że już nie są takie modne, ale dla mnie to maszynki ,które mnie nigdy nie zawiodły i lepszych nie potrzebuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted April 19, 2022 Author Share Posted April 19, 2022 Penna nigdy w życiu, jego stylistyka go dyskwalifikuje takiego Zaubera miałem i bardzo dobrze wspominam, ale wracać nie chcę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 3 godziny temu, mav3rick napisał: Rozmiar 4000, niskie przełożenie Coś tam znowu wymyślił? Patrząc w dane pewnie wziąłbym Nasci, ale zaznaczam, że w życiu go nie widziałem, ani tym bardziej kręciłem. ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted April 19, 2022 Author Share Posted April 19, 2022 Coś tam znowu wymyślił? Patrząc w dane pewnie wziąłbym Nasci, ale zaznaczam, że w życiu go nie widziałem, ani tym bardziej kręciłem. Nowy sezon nowy kołowrotek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebzon Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 3 godziny temu, mav3rick napisał: Potrzebuję kupić kołowrotek do spinningu do maks 400zł. Rozmiar 4000, niskie przełożenie. Co byście polecili? Używa ktoś nowego Shimano Nasci? Moim, skromnym zdaniem... Szczerze polecam Spro SP1 4000. Może nie jest za lekki (bo waży normalnie), może ma za duże przełożenie (bo ma normalne), ale dla mnie to takie odkrycie od czasu, kiedy kupiłem Spro Blue Arc z pierwszej serii - dawno temu to było. Red i Black Arc wyszły później. Od dobrych dwóch lat używam tego SP1 w rozmiarze 3000 do lekkiego feedera. W tym czasie MAP wylądował w kuble, a Garbolino zmieniło lokalizację. A kupiłem go z przypadku - gdy szukałem wśród Daiwy i Shimano, kumpel-sprzedawca w sklepie położył go na ladzie i rzekł: "I tak weźmiesz ten". ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 19, 2022 Administrators Share Posted April 19, 2022 Oglądałem nowy Ryobi Zauber czarny ostatnio, myślę, że powinien dać radę. Penn co poleca Jarzyna, to był model w pewnym czasie nie do zajechania, ja jednak go popsułem ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 19, 2022 Administrators Share Posted April 19, 2022 9 minut temu, Hotpoint napisał: Coś tam znowu wymyślił? Patrząc w dane pewnie wziąłbym Nasci, ale zaznaczam, że w życiu go nie widziałem, ani tym bardziej kręciłem. ? Miałem i to jest????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted April 19, 2022 Author Share Posted April 19, 2022 Miałem i to jestTego nowego miałeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts